Samsung Galaxy Note 10: Διέρρευσαν renders όλων των αξεσουάρ

Techblog.gr

Samsung Galaxy Note 10 Renders Accessories

Απομένουν μόλις δύο ημέρες πριν την επίσημη παρουσίαση των Samsung Galaxy Note 10, και έως τώρα έχουμε δει αρκετά leaks για τα χαρακτηριστικά και τον σχεδιασμό των συσκευών. Ωστόσο, όπως είναι λογικό τα leaks δεν σταματούν μέχρι τη στιγμή της παρουσίασης, και τώρα διέρρευσαν renders των επίσημων αξεσουάρ των smartphones.

Αρχικά, οι θήκες των Samsung Galaxy Note 10 είναι δύο η LED Cover και η View Cover. Η LED Cover είναι μία απλή κλασική Samsung θήκη που κουμπώνει στο πίσω μέρος της συσκευής. Η View Cover ενεργοποιεί την εμφάνιση μιας sidebar με ειδοποιήσεις, πληροφορίες και συντομεύσεις. Ένα ενδιαφέρον στοιχείο της View Cover είναι το γεγονός ότι κρύβει πλήρως τα κουμπιά αυξομείωσης της έντασης και απενεργοποίησης της συσκευής.

Samsung Galaxy Note 10 Renders Accessories

Όπως είναι λογικό, θα διατίθενται οι γνωστές θήκες σιλικόνης και δέρματος. Ωστόσο, εκτός από τις θήκες, η Samsung θα κυκλοφορήσει και ένα dongle USB type-C σε 3.5mm Audio Jack, και έναν φορτιστή το καλώδιο του οποίο έχει USB-C και από τις δύο πλευρές.

Πέρα από τα αξεσουάρ, που είναι θήκες και φορτιστές, είδαμε για πρώτη φορά δύο ακόμη χρώματα, στα οποία θα κυκλοφορήσουν τα Galaxy Note 10. Έως τώρα γνωρίζαμε ότι θα βγουν στην αγορά σε μαύρο, λευκό, ροζ, και ασημένιο. Τώρα μάθαμε ότι θα διατεθούν και δύο ακόμη αποχρώσεις, κόκκινο και μπλε.

Samsung Galaxy Note 10 Renders Accessories

Σύμφωνα με τα renders τα Aura Red και Aura Blue είναι πολύ πιο ζωηρά χρώματα σε σχέση με τις απαλές και σκούρες αποχρώσεις που κυκλοφορούσε η Samsung στο παρελθόν. Οπότε, ίσως η εταιρεία να χρησιμοποιεί τα Samsung Galaxy Note 10 για να δοκιμάσει νέες τάσεις.


 

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος