Απέκτησε νέο προεδρείο η Ένωση Ξενοδόχων Ν Σάμου

Απέκτησε νέο προεδρείο η Ένωση Ξενοδόχων Ν Σάμου

Νέο διοικητικό συμβούλιο εκλέχτηκε μετά από τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στην ένωση Ξενοδόχων του νομού Σάμου. Το ΔΣ αποτελείτε από τους:Βαλή Εμμ. ΠΡΟΕΔΡΟ, τον Βασιλείου Ηλία  ΜΕΛΟΣ, τον Κυριαζή Κων/νο ΜΕΛΟΣ, την Σταύρου Αικατερίνη ΓΕΝ. Γραμματέα, τον Χατζηανδρέου Στυλιανό Ταμία, τον Χατζηδημητρίου Γεώργιο Α΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ και τον Τζιβανάκη Πλούταρχο ΜΕΛΟΣ.

Καλεσμένη ήταν  η Διευθύντρια του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος κα Αγνή Χριστίδου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο έθεσε το ερώτημα για την Συνδρομή των Ξενοδοχείων της Σάμου προς το ΞΕΕ, καθώς δεν έκαναν δεκτό το αίτημα για έκπτωση 50% για το 2018, αιτιολογούμενοι την αύξηση αφίξεων που είχαμε, και υποσχέθηκαν ότι θα βοηθήσουν με την Καμπάνια της διαδικτυακής πλατφόρμας  Marketing Greece καθώς και για την πολιτική του ΞΕΕ υπογράφοντας μνημόνια και συνεργασίες με τους οργανισμούς οι οποίοι έχουν ασκήσει διώξει σε όλα τα ξενοδοχεία και δεν έχει βοηθήσει καθόλου την Σάμο στο βαρύ πλήγμα που έχει δεχτεί από το μεταναστευτικό.

Με την ανάληψη καθηκόντων το νέο ΔΣ θα προβεί σε ενέργειες που θα αποφέρουν οφέλη στα μέλη της Ένωσης.

 

  1. Την μετεγκατάσταση, τον εξοπλισμό και την αναβάθμιση του Γραφείου της Ένωσης.
  2. Να διαπραγματευθεί μόνο για τα μέλη της Ένωσης την μηδενική συνδρομή για το 2018 προς το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, καθώς σηκώνουμε το μεγαλύτερο κομμάτι του μεταναστευτικού.
  3. Να διαπραγματευτεί μόνο για τα μέλη της Ένωσης με τους οργανισμούς Πνευματικών και Συγγενικών Δικαιωμάτων.
  4. Να προσλάβει Δικηγόρο όπου θα μπορούν να συμβουλεύονται τα μέλη .
  5. Συνάντηση με τους νέους Δημάρχους Σάμου για την χάραξη κοινών δράσεων.

“Ζητούμε από όλους τους Ξενοδόχους να πλαισιώσουν και να υποστηρίξουν την προσπάθειά μας”, αναφέρει στην ανακοίνωση της η Ένωση Ξενοδόχων.

 

The post Απέκτησε νέο προεδρείο η Ένωση Ξενοδόχων Ν Σάμου appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

ertweb