Xiaomi Mi Mix 4: Θα έχει πάνω από 20W ασύρματη φόρτιση;

Techblog.gr

Xiaomi Mi Mix 4

Εδώ και καιρό ακούμε φήμες για το επερχόμενο flagship Xiaomi Mi MIX 4. Τα προηγούμενα μοντέλα της σειράς παρουσιάστηκαν Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο. Επίσης, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι η συσκευή δεν θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο. Οπότε, αναμένουμε το smartphone να αποκαλυφθεί κάποια στιγμή το Φθινόπωρο, όπως και οι προκάτοχοι του.

Ένας χρήστης τους Weibo ρώτησε αν η επόμενη γενιά Xiaomi Mi MIX θα είναι πιο γρήγορη από το Mi 9, για να λάβει μία εκτός τόπου απάντηση από τον διευθυντή προϊόντων της Xiaomi, Wang Teng.

Ο Teng είπε στον χρήστη ότι αξίζει να περιμένει τη λειτουργία φόρτισης της συσκευής, διότι σύμφωνα με τα λεγόμενα του συμπεραίνουμε ότι θα έχει ασύρματη φόρτισε πάνω από 20W που διαθέτει το Xiaomi Mi 9. Αν κάτι τέτοιο ισχύει, η εταιρεία θα πετύχει νέο ρεκόρ στην τεχνολογία ασύρματης φόρτισης.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, το Xiaomi Mi MIX 4 λέγεται ότι θα έρθει με τον Snapdragon 855 ή 855+ και υποστήριξη 5G. Παλαιότερες φήμες ήθελαν το smartphone να έχει περισκοπικό φακό, ο οποίος μπορεί να παράγει χωρίς απώλειες υψηλής ποιότητας μεγενθυμένες εικόνες. Επίσης, ο κύριος φακός λέγεται ότι θα είναι καλύτερος από τον Samsung GW1 64MP.

Επιπλέον, το Xiaomi Mi MIX 4 ίσως έχει in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, γρήγορη φόρτιση στα 100W, εσωτερικό χώρο αποθήκευσης UFS 3.1 και 16GB μνήμη RAM. Η οθόνη λέγεται ότι θα είναι QHD+ AMOLED, με υποστήριξη HDR10+ και ρυθμό ανανέωσης μεγαλύτερο από 60Hz.

Τέλος, οι φήμες θέλουν το flagship να έχει πιστοποίηση IP68. Φυσικά, τίποτα από όλα αυτά δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, κι από τη στιγμή που μένουν αρκετοί μήνες πριν την επίσημη παρουσίαση του Xiaomi Mi MIX 4 αρκετά μπορεί να αλλάξουν.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος