Xiaomi Mi A3: Επίσημο teardown βίντεο αποκαλύπτει πόσο εύκολα αποσυναρμολογείται

Techblog.gr

Η Xiaomi τον τελευταίο καιρό έχει μετατρέψει το επίσημο κανάλι της στο YouTube σε tech channel, δημοσιεύοντας unboxing και teardown των κινητών της. Αυτή τη φορά η εταιρεία ξαναχτυπά με το teardown του νέου Android One smartphone της, Xiaomi Mi A3.

Το βίντεο έχει διάρκεια κάτι παραπάνω από ένα λεπτό, οπότε δεν δίνει την ευκαιρία στον θεατή να δει και πολλά, εκτός κι αν κάνει συνέχεια παύση, όπως εμείς που πήραμε τα screenshots. Επίσης, φαίνεται ότι στο βίντεο δεν αναφέρονται κάποια χαρακτηριστικά της συσκευής.

Η διαδικασία του teardown ξεκινάει με την αφαίρεση της υποδοχής των καρτών, το άνοιγμα της πλάτης και το ξεβίδωμα των καλυμμάτων. Η εταιρεία μένει για λίγο στις τρεις πίσω κάμερες του Xiaomi Mi A3, που αποτελούνται από την κύρια στα 48MP, τη δευτερεύουσα που είναι μία ευρυγώνια στα 8MP και έναν 2MP αισθητήρα βάθους.

Ύστερα βλέπουμε τον Snapdragon 665, ένα από τα εξαρτήματα της συσκευής που δεν ενθουσίασε ιδιαίτερα τους οπαδούς της σειράς, διότι αποτελεί ιδιαίτερα μικρή αναβάθμιση σε σχέση με το Xiaomi Mi A2.

Στη συνέχεια, η εταιρεία δείχνει την 32MP AI selfie κάμερα του Xiaomi Mi A3, μεταφέρει τον θεατή στο 0.915cc ηχείο, την 4.030mAh μπαταρία, τη θύρα USB type-C που επιτρέπει 18W γρήγορη φόρτιση, και τον in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Το βίντεο “αγνοεί” αρκετά από τα χαρακτηριστικά της συσκευής, χωρίς να γνωρίζουμε τον λόγο που η εταιρεία έκανε κάτι τέτοιο. Να αναφέρουμε ότι το Xiaomi Mi A3 είναι βασισμένο στο Mi CC9e, ωστόσο το Redmi K20 κοστίζει τα ίδια χρήματα, έχει αντίστοιχα χαρακτηριστικά, μόνο που έχει 1.080 x 2.340 ανάλυση στην οθόνη και τον Snapdragon 730.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος