«Ιφιγένεια η εν Αυλίδι» στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου

«Ιφιγένεια η εν Αυλίδι» στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου

Η τραγωδία «Ιφιγένεια η εν Αυλίδι» του Ευριπίδη, σε νέα μετάφραση Παντελή Μπουκάλα και σκηνοθεσία Γιάννη Καλαβριανού, παρουσιάζεται στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Ιουλίου 2019, στις 21:00, και στη συνέχεια σε αρχαία θέατρα σε όλη την Ελλάδα.

Η μεγάλη καλοκαιρινή παραγωγή του Κρατικού  Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, μετά το δυναμικό της ξεκίνημα από τη Θεσσαλονίκη, έρχεται στο Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου 2019.

Η Ανθή Ευστρατιάδου, που τιμήθηκε με το 11ο «Θεατρικό Βραβείο Μελίνα Μερκούρη» για τη θεατρική περίοδο 2016, ερμηνεύει τον ρόλο της Ιφιγένειας. Ο Γιώργος Γλάστρας τον Αγαμέμνονα, η Μαρία Τσιμά την Κλυταιμνήστρα, ο Γιώργος Καύκας τον Πρεσβύτη, ο Νικόλας Μαραγκόπουλος τον Μενέλαο, ο Χρίστος Στυλιανού τον Αγγελιοφόρο και ο Θανάσης Ραφτόπουλος τον Αχιλλέα.

Η παράσταση στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου παρουσιάζεται με υπέρτιτλους στα αγγλικά

Δυνατότητα μεταφοράς θεατών προς και από την Επίδαυρο

Οι θεατές που θα παρακολουθήσουν στην Επίδαυρο τις παραστάσεις του έργου «Ιφιγένεια η εν Αυλίδι» μπορούν να εξασφαλίσουν τη μεταφορά τους προς και από την Επίδαυρο με εισιτήριο 10,30€.

Τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν τις ημέρες των παραστάσεων (Παρασκευή 19 & Σάββατο 20 Ιουλίου) στις 17:00 από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, στην Πλατεία Συντάγματος. Τα λεωφορεία της επιστροφής από την Επίδαυρο θα ξεκινήσουν 40 λεπτά μετά το τέλος της παράστασης.

 

www.ert.gr

Ραδιοτηλεόραση