Sony Xperia 20: Renders θηκών επιβεβαιώνουν τα μεγάλα bezels και το παχύ module των καμερών

Techblog.gr

Πριν περίπου δύο μήνες κυκλοφόρησαν κάποια renders του Sony Xperia 20 και πριν λίγες ημέρες διέρρευσαν όλα τα χαρακτηριστικά της συσκευής. Τώρα εμφανίστηκαν τα renders των θηκών του smartphone, τα οποία αποκαλύπτουν τον επίσημο σχεδιασμό της.

Το Sony Xperia 20 θα είναι ιδιαίτερα παρόμοιο με τον προκάτοχό του, με μεγάλα bezels, chin και forehead. Η μεγαλύτερη αλλαγή που θα έχει το smartphone είναι ότι ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματώθηκε στο κουμπί απενεργοποίησης.

Σε γενικές γραμμές, η Sony ακολουθεί τη δική της τακτική στον σχεδιασμό των συσκευών. Παρόλο που οι εταιρείες προσπαθούν να εξαλείψουν τα bezels αυτή επιμένει να τα διατηρεί. Επιπλέον, για μία ακόμη φορά θα κυκλοφορήσει συσκευή με μεγάλα bezels και 6 ιντσών οθόνη αναλογία 21:9, και ανάλυση 1080p.

Στη πίσω πλευρά του Sony Xperia 20, υπάρχει το οριζόντιο module των δύο καμερών, και πάνω από αυτό το LED flash. Δυστυχώς, και σε αυτόν τον τομέα η Sony παραμένει πληθωρική, διότι το module είναι αρκετά παχύ. Κατά τα άλλα, οι κάμερες λέγεται ότι θα είναι στα 12MP με την δεύτερη να αντικαθίσταται από τηλεφακό.

Επιπλέον, η Sony έχει κρατήσει την κλασική θύρα ακουστικών, η οποία βρίσκεται στην κορυφή της συσκευής, και έχει εξοπλίσει το Xperia 20 με Snapdragon 710, 4GB ή 6GB μνήμη RAM, και 64GB ή 128GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης αντίστοιχα.

Τέλος, το Sony Xperia 20 πρόσφατα έλαβε πιστοποίηση FCC και ίσως αποκαλυφθεί επίσημα το φθινόπωρο.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος