Samsung Galaxy Watch Active 2: Επίσημο render δείχνει ξεχωριστό κουμπί για την LTE έκδοση;

Techblog.gr

Μένουν μόλις μερικές εβδομάδες πριν ο κορεάτικος γίγαντας της τεχνολογίας αποκαλύψει τα νέα Samsung Galaxy Note 10. Φήμες θέλουν την εταιρεία να αποκαλύπτει στην εκδήλωση και το νέο Samsung Galaxy Watch active 2.

Αν και δεν γνωρίζουμε πολλά για το Samsung Galaxy Watch Active 2, ίσως μάθαμε τον τελικό του σχεδιασμό, χάρη στο φαινομενικά επίσημο render.

Σύμφωνα με τα renders το Samsung Galaxy Watch active 2 θα έχει μαύρο χρώμα με κόκκινες λεπτομέρειες στο κάτω πλευρικό κουμπί. Κάποιοι θεωρούν ότι οι κόκκινη γραμμή στο κουμπί υποδεικνύει ότι το Samsung Galaxy Watch active 2 θα υποστηρίζει LTE συνδέσεις.

Επιπλέον, το Samsung Galaxy Watch active 2 στο render εμφανίζεται με μαύρο δερμάτινο λουράκι. Όλες οι προηγούμενες εκδόσεις του smartwatch που είχε κυκλοφορήσει η εταιρεία ερχόντουσαν με ένα τυπικό λουράκι από σιλικόνη, και οποιοδήποτε άλλο σχέδιο κοστίζει έξτρα.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό αν η Samsung θα προσφέρει το smartwatch με δερμάτινο λουράκι εξαρχής ή είναι απλά για λόγους διαφήμισης. Το συγκεκριμένο λουράκι που έχει χρησιμοποιηθεί στο render φαίνεται να είναι το Braloba Active Leather Band, το οποίο κοστίζει $ 29.99 στο store της Samsung.

Τα renders δεν αποκαλύπτουν κάτι περισσότερο. Ωστόσο από προηγούμενο leak γνωρίζουμε ότι το Samsung Galaxy Watch Active 2 θα κυκλοφορήσει σε δύο μεγέθη 40mm και 44mm και τρία χρώματα, μαύρο, χρυσό και ασημί.

Στα λοιπά χαρακτηριστικά το smartwatch θα έχει EGG, αισθητήρα πτώσης, και θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις μία LTE και μία WiFi, η οποία αν ισχύουν οι φήμες δεν θα έχει τον κόκκινο κύκλο στο κουμπί.

Οι παρακάτω εικόνες προέρχονται από παλαιότερο leak και σύμφωνα με την πηγή δείχνουν το πραγματικό smartwatch.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος