Samsung Galaxy Note 10: Διέρρευσαν νέα screen protectors

Techblog.gr

Η Galaxy Note 10 σειρά της Samsung αναμένεται να αποκαλυφθεί σε έναν μήνα ακριβώς στην Νέα Υόρκη και με την αποκάλυψη να πλησιάζει, οι φήμες και τα leaks αυξάνονται όλο και περισσότερο. Σήμερα, ο γνωστός leakster, Ice Universe αποκάλυψε φωτογραφίες των screen protectors των Note 10 και Note 10+.

Σύμφωνα με αυτά, η σειρά θα ενσωματώνει punch hole σαν αυτό της σειράς Galaxy S10, αυτό όμως θα τοποθετηθεί στο κέντρο της οθόνης. Εσωτερικά αναμένεται να ενσωματωθεί είτε ο Snapdragon 855 είτε ο Exynos 9825 της Samsung. Η μνήμη RAM θα ξεκινάει από 8GB και θα φτάνει μέχρι 12GB ενώ ο αποθηκευτικός χώρος θα ξεκινάει από τα 128GB και θα φτάνει μέχρι 1TB.

Στα της κάμερας τώρα, αναμένεται να δούμε τετραπλή διάταξη, η οποία θα αποτελείται από ToF αισθητήρα, μία 12MP wide, έναν 12MP τηλεφακό και μία 16MP ultra-wide. Η σειρά θα ενσωματώνει ταχεία φόρτιση στα 25W με τον ασύρματο φορτιστή ίσως να αγγίζει τα ίδια επίπεδα φόρτισης.

Φυσικά, το σήμα κατατεθέν της σειρά, το S-Pen δεν αναμένεται να απουσιάζει και από την νέα σειρά smartphone της Samsung.

Πηγή

Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης