Honor 8X: Απεστάλησαν 15 εκατομμύρια συσκευές μέσα σε 9 μήνες, 5 εκατομμύρια αποστολές το τρίμηνο

Techblog.gr

Η Honor είναι θυγατρική εταιρεία της Huawei και έχει αποκτήσει μεγάλο κοινό χάρη στις οικονομικές καλών προδιαγραφών συσκευές της. Κατά τη διάρκεια μιας
συνεδρίασης για τον Kini 810 ο αντιπρόεδρος της Honor, Xiaong Jumin, δήλωσε ότι η σειρά Honor 8X έφτασε συνολικά στις 15 εκατομμύρια αποστολές συσκευών.

Τα Honor 8X και Honor 8X Max κυκλοφόρησαν τον Σεπτέμβριο του 2018 στην Κίνα και αργότερα έγιναν διαθέσιμα σε άλλες αγορές. Αυτό σημαίνει ότι χρειάστηκαν συνολικά 9 μήνες για να περάσουν αυτόν τον αριθμό ορόσημο.

Ο Xiaong Jumin είπε ότι η σειρά Honor 8X ήταν best seller στις online πωλήσεις για τέσσερις συνεχόμενους μήνες. Επιπλέον, σε μόλις 173 ημέρες απεστάλησαν 10 εκατομμύρια συσκευές, κάνοντας τα Honor 8X τα καλύτερα σε πωλήσεις smartphone της εταιρείας και τα best seller του φετινού 618 φεστιβάλ (Είναι μία ημέρα μεγάλων εκπτώσεων για την Κίνα, αντίστοιχη του αμερικάνικου Black Friday).

Η Honor τώρα ετοιμάζεται για την επίσημη παρουσίαση των νέων συσκευών της, Honor 9X, η οποία θα γίνει στις 23 Ιουλίου στην Κίνα. Βασιζόμενοι σε αυτά τα στοιχεία αποστολών αναμένουμε η νέα σειρά smartphones να κάνει νέα ρεκόρ πωλήσεων και αποστολών.

Αναφορικά, σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, τα Honor 9X θα είναι εξοπλισμένα με τον Kirin 810, θα έχουν AMOLED οθόνες, pop-up selfie κάμερα, διπλές πίσω κάμερες, 6GB μνήμη RAM και 128GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος