Google Pixel 4 XL: Τα πρώτα renders το παρουσιάζουν χωρίς notch ή punch hole

Techblog.gr

Τα πρώτα renders του Pixel 4 XL παρουσίασε ο γνωστός OnLeaks έπειτα από την επίσημη αποκάλυψη του πλαισίου της πίσω κάμερας.

Οι φωτογραφίες παρουσιάζουν ένα smartphone χωρίς το μεγάλο notch της Pixel 3 σειράς ή κάποιο άλλο παρόμοιο notch, χωρίς punch hole αλλά με το κλασσικό top bezel το οποίο φιλοξενεί την διπλή selfie κάμερα, το ακουστικό και τους αισθητήρες.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες το Pixel 4 XL θα έχει οθόνη 6.25 ιντσών με aspect ratio 19.5:9 ενώ το μικρό του αδερφάκι θα ενσωματώνει οθόνη 5.6 – 5.8 ίντσες.

Στην πίσω κάμερα αναμένεται να ενσωματωθεί και ένας 16MP τηλεφακός μαζί με έναν 3D ToF φακό αντί ενός ultra wide. Όσον αφορά την μπροστά διπλή κάμερα μάλλον θα ενσωματωθεί ένας 3D αισθητήρας ώστε η face unlock λειτουργία να γίνει πιο ασφαλής.

Τα Google Pixel 4 και Pixel 4 XL αναμένεται να ενσωματώνουν τον Snapdragon 855, 6GB μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο που θα ξεκινάει από τα 128GB.

Η σειρά ίσως φέρει και μία νέα απόχρωση, όλες οι παραπάνω πληροφορίες όμως θα επιβεβαιωθούν τον Οκτώβρη όπου αναμένεται να αποκαλυφθεί η σειρά.

Πηγή

Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης