Time lapse video στο London Eye με την κάμερα του OnePlus 7 Pro

Techblog.gr

Το OnePlus 7 Pro βρίσκεται στα χέρια μας και ήδη έχετε απολαύσει το unboxing video με το Μαγικό Κοπίδι! Το χρησιμοποιούμε σαν το βασικό μας κινητό τηλέφωνο όπως κάνουμε με όλα τα smartphones που δοκιμάζουμε και το πήραμε μαζί μας στο Λονδίνο προχθές που βρεθήκαμε σε event για το Motorola Vision One.

Κατά την επίσκεψή μας στο Λονδίνο με την Motorola είχαμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε και το London Eye μια γιγαντιαία ρόδα-τροχό στη νότια όχθη του ποταμού Τάμεση με ύψος 135 μέτρα. Εκεί τοποθετήσαμε το OnePlus 7 Pro και τραβήξαμε time lapse 1080p κάνοντας μια πλήρη περιστροφή που διήρκησε περίπου 25 λεπτά. Το βίντεο σκεφτήκαμε και το ξεκινήσαμε αφούτου είχε ξεκινήσει η ρόδα, οπότε υπολογίστε ότι τα 4 λεπτά του βίντεο είναι περίπου 21 λεπτά περιστροφής.

Time lapse video στο London Eye με την κάμερα του OnePlus 7 Pro

Στις ρυθμίσεις για το time lapse στο OnePlus 7 Pro δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση εκτός από την επιλογή για 1080p ή 720p. Δείτε το βίντεο και κάντε υπομονή για το hands-on video review του 7 Pro μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Έως τότε ρίξτε και μια ματιά σε ένα γρήγορο hands-on με το One Vision.

Techblog.gr

Κώστας Βλαχάκης