Microsoft Xbox One S: Διέρρευσαν εικόνες από μία μοβ συλλεκτική έκδοση του Fortnite

Techblog.gr

Η Microsoft φαίνεται να ετοιμάζει μία ειδική έκδοση του Xbox One S εμπνευσμένη από το Fortnite. Σύμφωνα με το WinFuture, η Microsoft θα κυκλοφορήσει μια μοβ έκδοση του Xbox One S τις επόμενες εβδομάδες, η οποία θα είναι μέρος ενός bundle για τους οπαδούς του παιχνιδιού.

Το Xbox One S Fortnite Limited Edition bundle θα συμπεριλαμβάνει ένα νέο “Dark Vertex” skin για το Fortnite και 2000 νομίσματα του παιχνιδιού, V-Bucks. Επίσης, λέγεται ότι το bundle θα περιλαμβάνει ένα μήνα συνδρομή για το Xbox Live Gold, το EA Access και το Xbox Game Pass.

Δεν είναι ξεκάθαρο πότε η Microsoft θα ανακοινώσει αυτή τη νέα έγχρωμη παραλλαγή, αλλά φημολογείται ότι θα κάνει ντεμπούτο στα $299 με 1TB χώρο αποθήκευσης και Blu-ray.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Microsoft κυκλοφορεί μία ειδική έκδοση του Xbox One S βασισμένη σε κάποιο παιχνίδι. Στο παρελθόν η εταιρεία δημιούργησε μια ειδική έκδοση για το Minecraft, με την κονσόλα να έχει πάνω blocks του παιχνιδιού.

Η Microsoft σχεδιάζει να πραγματοποιήσει την ετήσια συνέντευξη Τύπου στην E3 την Κυριακή 9 Ιουνίου και 11 το βράδυ ώρα Ελλάδος. Η εταιρεία υποσχέθηκε ότι θα κάνει σημαντικές ανακοινώσεις, και κατά πάσα πιθανότητα το μοβ Xbox One S θα είναι μία από αυτές.

Η Microsoft θα συζητήσει επίσης τα σχέδιά της για την game streaming υπηρεσία της και λέγεται ότι θα αποκαλύψει ένα νέο παιχνίδι Gears 5, ένα reboot του Fable, και την επόμενης γενιάς Xbox κονσόλα η οποία έχει κωδικό όνομα “Anaconda”.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος