Ολοκληρώνεται η προεκλογική περίοδος – Η δραστηριότητα της ελάσσονος αντιπολίτευσης (video)

Ολοκληρώνεται η προεκλογική περίοδος – Η δραστηριότητα της ελάσσονος αντιπολίτευσης (video)

Με ομιλία απόψε στο Βελλίδειο ολοκληρώνει την προεκλογική της εκστρατεία η Φώφη Γεννηματά, ενώ την Ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη στο Πέραμα επισκέφθηκε ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Περιοδείες και ομιλίες πραγματοποιούν λίγες ώρες πριν από τις κάλπες και οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί.

Στη Θεσσαλονίκη με ομιλία στο Βελλίδειο ολοκληρώνει η Φώφη Γεννηματά την προεκλογική εκστρατεία του Κινήματος Αλλαγής, απευθύνοντας κάλεσμα στους πολίτες να στείλουν μήνυμα προοδευτικής αλλαγής σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Κατά την επίσκεψή του στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος, ο Δημήτρης Κουτσούμπας αναφέρθηκε στους δεσμούς αίματος, όπως υπογράμμισε, του ΚΚΕ με τον λαό της περιοχής.

Μήνυμα τρεις μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες έστειλε την Πέμπτη ο Σταύρος Θεοδωράκης προς τους «ανοιχτόμυαλους, τους προοδευτικούς, τους φιλελεύθερους, τους κεντροδεξιούς και κεντροαριστερούς ψηφοφόρους», να τολμήσουν να γυρίσουν την πλάτη στο παλιό, να κάνουν τη διαφορά και να ψηφίσουν Ποτάμι.

«Οι εκλογές της 26ης Μαΐου ανήκουν στη Μακεδονία μας», δήλωσε, κατά την ομιλία του τη Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, και πρόσθεσε: «Το μόνο κόμμα που θα επιβραβεύσει ο ελληνικός λαός την Κυριακή είναι η Ένωση Κεντρώων, γιατί μόνο εμείς υψώσαμε ανάστημα απέναντι σε αυτούς που πρόδωσαν τη Μακεδονία».

Από το Ηράκλειο στην Κρήτη έκλεισε την προεκλογική του εκστρατεία ο Πάνος Καμμένος. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τόνισε ότι αυτή ή την επόμενη Κυριακή, θα πρέπει να προκηρυχθούν εθνικές εκλογές.

Είμαστε εδώ για το αύριο των παιδιών, για να δώσουμε περισσότερη ελευθερία και αξιοπρέπεια, δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης.

Ρεπορτάζ: Λίνα Μπεθάνη
Πηγή: ΕΡΤ1

www.ert.gr

Μπέττυ Σαβούρδου
image}

Αφήστε μια απάντηση