The Sims 4: Η EA προφέρει δωρεάν τη βασική έκδοση για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Techblog.gr

Η EA ανακοίνωσε ότι δίνει δωρεάν το The Sims 4 σε υπολογιστές για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Η έκδοση που δίνει η εταιρεία είναι το The Sims 4 Standard Edition, η οποία κοστίζει 39.99€, οπότε είναι το βασικό παιχνίδι χωρίς κάποιο από τα DLC. Όπως και να έχει η απόκτηση της βασικής έκδοσης εντελώς δωρεάν είναι μία πάρα πολύ καλή προσφορά από την EA, που είναι γνωστή ως βρικόλακας του χρήματος.

Το The Sims 4 είναι διαθέσιμο δωρεάν, τόσο για Windows όσο και για Mac, μέχρι 28 Μαΐου 2019 και 21:00 ώρα Ελλάδος. Αν θέλουμε να τσιμπήσουμε ένα δωρεάν αντίγραφο του παιχνιδιού φτιάχνουμε απλά έναν δωρεάν λογαριασμό Origin και προσθέτουμε το The Sims 4 στη βιβλιοθήκη μας. Από τη στιγμή που το παιχνίδι θα εμφανιστεί στη βιβλιοθήκη θα είναι δικό μας για πάντα.

Αν δεν έχουμε κατεβασμένο τον client του Origin δεν υπάρχει λόγος να τον εγκαταστήσουμε, μπορούμε να πάρουμε το The Sims 4 μέσω της ιστοσελίδα του Origin.

Επίσης, κάποιοι χρήστες αναφέρουν ότι αντιμετώπισαν προβλήματα στην προσπάθεια τους να πάρουν το παιχνίδι μέσω του client, οπότε ίσως να είναι καλύτερα να προσπαθήσουμε απευθείας μέσω της ιστοσελίδας του Origin. Σε κάθε περίπτωση, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνδεθούμε στο λογαριασμό μας και να πατήσουμε “Get it Free”.

Το The Sims 4 είναι ένα από τα καλύτερα life simulation παιχνίδια, αναπτύσσεται ακόμη ενεργά, με δωρεάν αναβαθμίσεις διαθέσιμες για όλους τους παίκτες κάθε μερικούς μήνες, όπως νέες καριέρες, νέα εργαλεία, νέα έπιπλα, νέα ρούχα, και άλλα. Επιπλέον, η EA κυκλοφορεί και δύο mobile παιχνίδια το The Sims FreePlay και το The Sims Mobile.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος