iPhone 2019: Σίγουρα θα έχουν τετράγωνο πλαίσιο πίσω στην κάμερα

Techblog.gr

Νεές φωτογραφίες που προέρχονται από εργοστάσιο στην Κίνα παρουσιάζουν τη θήκη του iPhone XI που αναμένεται να κυκλοφορήσει προς τα τέλη του έτους μαζί με το iPhone XI Max και iPhone Xr 2019. Τρία νέα μοντέλα iPhone με οθόνη 5.8 ιντσών, 6.1 ιντσών και 6.5 ιντσών στην φαρέτρα της Apple για το 2019.

Μέχρι σήμερα είχαμε δει mockup από τις συγκεκριμένες θήκες και σήμερα βλέπουμε στα χέρια του Κινέζου το πραγματικό προϊόν.

Τα iPhone XI και XI Max περιμένουμε να έχουν τριπλή κάμερα που μαζί με το LED flash θα σχηματίζουν ένα τετράγωνο και θα θυμίζουν την πλάτη του Huawei Mate 20 Pro. Βέβαια το Mate έχεις τις κάμερες στο κέντρο και σε διαφορετική διάταξη. Πάντως κάπως έτσι φαίνεται ότι θα μοιάζει και η πλάτη των νέων iPhone με 6.1 ίντσες και 6.8 ίντσες.

Στις φωτογραφίες που έρχονται από την Κίνα βλέπουμε την θήκη του iPhone XI ή του iPhone XI Max και μέσα σε αυτό το τωρινό Xs (ή Xs Max) με την διπλή κάμερα. Σε ότι αφορά το μικρότερο iPhone Xr 2019 με οθόνη 5.8 ίντσες λέγεται ότι θα έχει δύο κάμερες.

Techblog.gr

Κώστας Βλαχάκης