Samsung Galaxy Fold: Διορθώθηκαν τα βασικά προβλήματα, σύντομα νέα ημερομηνία κυκλοφορίας

Techblog.gr

Εξαιτίας προβλημάτων που αναφέρθηκαν από κάποιους previewers, η Samsung ανέβαλε την κυκλοφορία του Galaxy Fold. Από τότε η εταιρεία δουλεύει αδιάκοπα για τη βελτίωση του αναδιπλούμενου τηλεφώνου. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, εμφανίστηκαν αναφορές οι οποίες αφορούν τις βελτιώσεις που πραγματοποιεί η εταιρεία στο Samsung Galaxy Fold.

Αρχικά, η Samsung έχει επιλύσει ήδη δύο από τα βασικότερα προβλήματα της συσκευής. Το πρώτο πρόβλημα αφορούσε την είσοδο βρωμιάς, σκόνης και άλλων σωματιδίων κάτω από το μεντεσέ, με αποτέλεσμα αυτά κολλάνε στο πίσω μέρος της οθόνης προκαλώντας μόνιμη βλάβη. Η λύση που βρήκε η Samsung είναι να μειώσει το κενό μεταξύ των τμημάτων του μεντεσέ, ώστε να αποτρέψει την είσοδο ξένων σωμάτων.

Το δεύτερο, και μεγαλύτερο θέμα που είχε το Samsung Galaxy Fold ήταν το προστατευτικό της οθόνης, το οποίο εσφαλμένα αφαιρούσαν κάποιοι χρήστες, προκαλώντας ανεπανόρθωτη ζημιά στην οθόνη. Για να λύση αυτό το ζήτημα η Sasmung μεγάλωσε το προστατευτικό και το εισήγαγε μέσα στο σώμα της συσκευής, καθιστώντας την αφαίρεση του φιλμ σχεδόν αδύνατη.

Φαίνεται ότι η Samsung κατάφερε να βρει κάποιες λύσεις, στα βασικότερα θέματα που παρουσιάζει ο σχεδιασμός του Galaxy Fold. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξει κατά τον σχεδιασμό της δεύτερης γενιάς των foldable smartphone της, ώστε να αποφύγει εξ αρχής τέτοια προβλήματα.

Προς το παρόν, τα βελτιωμένα Samsung Galaxy Fold δοκιμάζονται κεκλεισμένων των θυρών, και αναμένεται η εταιρεία να ανακοινώσει σύντομα τη νέα ημερομηνία κυκλοφορίας. Το ανανεωμένο μοντέλο λέγεται ότι θα γίνει διαθέσιμο προς πώληση στην Κορέα τον Ιούνιο και αργότερα θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος