Παραγγείλαμε το OnePlus 7 Pro: Σύντομα unboxing και το hands-on review

Techblog.gr

Παραγγείλαμε το OnePlus 7 Pro: Σύντομα unboxing και το hands-on review

Θέλουμε να πιάνουμε πρώτοι στα χέρια μας όσα περισσότερα νέα smartphones γίνεται και αυτή την τεράστια όρεξη για τεχνολογία που έχουμε μας οδήγησε να τσιμπήσουμε το OnePlus 7 Pro και να το φέρουμε Ελλάδα για unboxing και hands-on από το Techblog.

Εχθές το απόγευμα OnePlus 7 Pro και OnePlus 7 παρουσιάστηκαν επίσημα σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο ταυτόχρονα και σήμερα στις 12:00 ώρα Ελλάδας ξεκίνησαν οι πωλήσεις και για την χώρα μας με τιμή 699 ευρώ για την έκδοση 6GB/ 128GB, 749 ευρώ για την έκδοση 8GB/ 256GB και 819 ευρώ για την έκδοση 12GB/ 256GB.

Εμείς παραγγείλαμε το 8GB/ 256GB που βγαίνει σε αυτό το ιδιαίτερο μπλε χρώμα “Nebula Blue” και ανυπομονούμε να έρθει στα χέρια μας. Η παραγγελία έγινε μέσα από το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της OnePlus και η πληρωμή έγινε μέσω PayPal. Υπάρχει και η επιλογή για πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα για Priority shipping με κόστος 4.99 ευρώ αλλά εμείς επιλέξαμε την Standard που είναι δωρεάν.

Επιλέγοντας Priority shipping η OnePlus υπόσχεται ότι το κινητό θα φτάσει στα χέρια μας νωρίτερα. Πέρισυ που είχαμε παραγγείλει το OnePlus 6 και πάλι με Standard μέθοδο, είχε έρθει μέσα σε 4 εργάσιμες μέρες ενώ κάποιοι άλλοι αναγνώστες που είχαν πληρώσει Priority τους έφτασε αργότερα. Οπότε ειναι ok το δωρεάν και βλέπουμε. Εσείς σκοπέυετε να τσιμπήσετε το OnePlus 7 Pro;

Techblog.gr

Κώστας Βλαχάκης