Οι Samsung Smart TV 2019 θα αναβαθμιστούν για να υποστηρίζουν Apple TV και AirPlay 2

Techblog.gr

Οι Samsung Smart TV 2019 θα αναβαθμιστούν για να υποστηρίζουν Apple TV και AirPlay 2

Η Samsung ανακοίνωσε ότι όλες οι Smart TV 2019 και επιλεγμένα μοντέλα τηλεοράσεων του 2018 θα υποστηρίξουν τη νέα υπηρεσία Apple TV αλλά και την λειτουργία AirPlay 2. Η υποστήριξη θα ξεκινήσει με την διάθεση μιας αναβάθμισης που αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες σταδιακά (δεν γνωρίζουμε το πότε και αν για την Ελλάδα).

Με το Apple TV οι χρήστες για να έχουν πρόσβαση στην iTunes λίστα τους με όλες τις ταινίες και τα τηλεοπτικά προγράμματα, να περιηγηθούν σε περισσότερους από 100.000 τίτλους, διαθέσιμους προς αγορά ή ενοικίαση, μεταξύ των οποίων και σε 4K HDR.

Οι καταναλωτές σε όλο τον κόσμο, μπορούν να εγγραφούν με συνδρομή στα κανάλια του Apple TV, μέσω της εφαρμογής, να πληρώνουν μόνο για το περιεχόμενο που τους ενδιαφέρει και να το παρακολουθούν on demand απευθείας από την εφαρμογή. Οι χρήστες της πλατφόρμας Smart ΤV της Samsung θα μπορούν να απολαύσουν Apple TV+, την υπηρεσία συνδρομής βίντεο της Apple, μέσω της εφαρμογής Apple TV στις προαναφερθείσες σειρές προϊόντων από το φθινόπωρο, που θα λανσαριστεί η υπηρεσία.

Με την υποστήριξη του Airplay 2, οι χρήστες θα μπορούν να αναπαράγουν εύκολα βίντεο και περιεχόμενο άλλου τύπου απευθείας από την iPhone, iPad ή Mac συσκευή τους στις Smart τηλεοράσεις της Samsung. To Apple TV θα λειτουργεί απρόσκοπτα με τις υπηρεσίες των Smart τηλεοράσεων της Samsung, όπως το Universal Guide, το Bixby και το Search, δημιουργώντας μια εμπειρία σταθερής ποιότητας σε όλη την πλατφόρμα της Samsung. 

Δελτίο Τύπου

Techblog.gr

Αλέξανδρος Παππάς