Huawei: Νέο πρόγραμμα Trade in 4 All και αναβαθμισμένες υπηρεσίες After Sales

Techblog.gr

Huawei: Νέο πρόγραμμα Trade in 4 All και υπηρεσίες After Sales

Trade in 4 All

Η Huawei θέλοντας να κάνει ακόμα πιο εύκολη την των smartphones της, βάζει και φέτος σε εφαρμογή, μέσω του HUAWEI Exclusive Service Center στην Αθήνα, το πρόγραμμα ανταλλαγής συσκευών Trade in 4 All. Οι συσκευές που θα γίνονται δεκτές αφορούν την πλειονότητα των κατασκευαστών και η προϋπόθεση είναι η συσκευή να είναι λειτουργική. Μετά από έλεγχο και εκτίμηση της συσκευής από τους τεχνικούς οι πελάτες θα λαμβάνουν το αντίστοιχο εκπτωτικό κουπόνι για την συσκευή Huawei που επιθυμούν.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιείται μόνο από το εξουσιοδοτημένο Huawei Service στην Οδό Μιχαλακοπούλου 178 στο κέντρο της Αθήνας και ώρες 09:00 – 17:00, Δευτέρα έως Παρασκευή.

Huawei: Νέο πρόγραμμα Trade in 4 All και υπηρεσίες After Sales

Υπηρεσίες After Sales

Με αφετηρία την αυθημερόν επισκευή των κινητών τηλεφώνων το 2017, σήμερα η Huawei περιορίζει τον χρόνο επισκευής, στην πλειοψηφία των συσκευών που φέρνουν οι καταναλωτές στα εξουσιοδοτημένα σημεία, στην 1 ώρα. Τα εξουσιοδοτημένα σημεία βρίσκονται σε Αθήνα, Πάτρα, Αγρίνιο, και προσεχώς στην Θεσσαλονίκη.

Στο After Sales service η Huawei ξεχωρίζει με την υπηρεσία online διάγνωσης μέσω τηλεφωνικού κέντρου και την υπηρεσία Pick Up & Return η οποία είναι μία από τις σημαντικότερες παροχές αφού επιτρέπει δωρεάν παραλαβή της συσκευής από το χώρο του πελάτη και επιστροφή της σε αυτόν μονάχα με ένα τηλεφώνημα και εντελώς δωρεάν για όσες συσκευές είναι εντός εγγύησης.

Δελτίο Τύπου

Techblog.gr

Αλέξανδρος Παππάς