OnePlus 7 Pro: Επίσημη διαφήμιση επιβεβαιώνει την απουσία notch, bezels και bloatware

Techblog.gr

Η OnePlus έχει βάλει διαφημίσεις στην εφημερίδα New York Times στις οποίες προωθεί το επερχόμενο flagship της, το OnePlus 7 Pro. Η εταιρεία λέει πως θα είναι ένα τηλέφωνο χωρίς καμπάνες και σφυρίχτρες (bells και whistles), χωρίς bezels, χωρίς notch, χωρίς καθυστερήσεις στις εφαρμογές, χωρίς bloatware, χωρίς τιμή $2.000, και χωρίς τυχαία κομμάτια μουσικής.

Στη διαφήμιση του OnePlus 7 Pro μπορούμε να δούμε ένα σχέδιο της συσκευής, το οποίο επιβεβαιώνει λίγο ή πολύ ορισμένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του, όπως την τριπλή κάμερα, την αναδυόμενη selfie κάμερα, τον in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και το σωλήνα θέρμανσης για τη διασπορά της θερμότητας.

Το OnePlus 7 Pro διαφημίζεται επίσης ως “το καλύτερο τηλέφωνο για το οποίο δεν έχουμε ακούσει”, σύμφωνα με το Reader Choice Winner, όπου η OnePlus έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία συνολικής ικανοποίησης και ξεπέρασε την Google, την Samsung, και την Apple.

Επιπλέον, η OnePlus έκανε tweet το μπροστινό μέρος της διαφήμισης, κάνοντας tease ότι το OnePlus 7 Pro είναι απλά ένα καλύτερο τηλέφωνο.

Μόλις δύο εβδομάδες μας χωρίζουν από την επίσημη παρουσίαση του OnePlus 7 Pro στις 14 Μαΐου, οπότε αναμένουμε τα leaks και τα teases να αυξηθούν αρκετά.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος