Honor 20 Pro: Θα κυκλοφορήσει και σε μαύρο. Επιβεβαιώνεται η περισκοπική κάμερα

Techblog.gr

Με την ανακοίνωση του νέου Honor 20 Pro, να αναμένεται στις 21 Μαΐου, μία ακόμη διαρροή επιβεβαιώνει την ύπαρξη περισκοπικής κάμερας.

Πριν λίγες ημέρες, είχαμε δει την θήκη του Honor 20 Pro, η οποία μας έδωσε μια πρώτη εικόνα για το πώς θα είναι η διάταξη της κάμερας του νέου smartphone. Στην συνέχεια έκανε την εμφάνιση του υλικό, στο οποίο παρουσιαζόταν το πίσω μέρος της συσκευής και επιβεβαίωσε το πώς θα είναι το σύστημα της τετραπλής κάμερας.

Το νέο render που κυκλοφόρησε, δείχνει το Honor 20 Pro σε μαύρο χρώμα κι έτσι επιβεβαιώνεται για ακόμη μία φορά, ο σχεδιασμός της κάμερας.

Ο κύριος φακός του Honor 20 Pro, θα είναι 10x όμοιος με του Huawei P30 Pro. Ο αισθητήρας που βρίσκεται στο πίσω μέρος, είναι πολύ πιθανόν ο IMX600, ενώ θα διαθέτει και μία κάμερα 3D ToF, προκειμένου να έχετε την επιθυμητή ποικιλία στις φωτογραφίες σας. 

Λέγεται πως το Honor 20 Pro, θα κυκλοφορήσει και στην έκδοση Honor 20, η οποία θα έχει τρεις κάμερες, ενώ περιμένουμε να δούμε και την έκδοση Honor 20i της οποίας το όνομα για την παγκόσμια αγορά, αναμένεται να είναι το Honor 20 Lite.

Πηγή

Techblog.gr

Νεραντζούλα Θεοδωροπούλου