Huawei P30 Pro: Αναβάθμιση λογισμικού επιτρέπει την λειτουργία κάμερας διπλής όψης

Techblog.gr

Η νέα αναβάθμιση λογισμικού, που κυκλοφόρησε η Huawei για το Huawei P30 Pro, φέρνει την πολυπόθητη λειτουργία κάμερας διπλής όψης. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, παρουσιάστηκε κατά την ανακοίνωση του smartphone, ωστόσο τώρα έρχεται στους κατόχους του Huawei P30 Pro.

Η ενημερωμένη έκδοση, έχει κωδική ονομασία EMUI 9.1.0.153 και ως τώρα, είναι διαθέσιμη μόνο στην Κίνα. Σύντομα όμως θα κυκλοφορήσει και στον υπόλοιπο κόσμο.

Μπορείτε να δείτε ποια είναι η λειτουργία κάμερας διπλής όψης στο παραπάνω βίντεο, αλλά ουσιαστικά αυτό που γίνεται είναι να τοποθετεί δύο βίντεο το ένα δίπλα στο άλλο – το ένα εγγεγραμμένο μέσω του κύριου φακού και το άλλο με την κάμερα ζουμ. 

Επίσης, να αναφέρουμε ότι η ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας του Απριλίου είναι ομαδοποιημένη. Εδώ είναι η λίστα των περιεχομένων:

  • Προσθέτει λειτουργία διπλής όψης στην κάμερα, επιτρέποντάς σας να βλέπετε τις πανοραμικές και τις  κοντινές εικόνες βίντεο κατά την εγγραφή.
  • Προσθέτει λειτουργία Καλαίσθητου πορτρέτου στην κάμερα, επιτρέποντάς σας να τραβήξετε φωτογραφίες πορτρέτου με πιο ελκυστικά εφέ.
  • Δημιουργεί αυτόματα κυλίνδρους προβολής, εφαρμόζει πρότυπα εφέ και δημιουργεί MV.
  • Ενσωματώνει τις ενημερώσεις ασφαλείας της Google που κυκλοφόρησαν τον Απρίλιο του 2019 για βελτιωμένη ασφάλεια του συστήματος. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια των ενημερώσεων του συστήματος Huawei EMUI, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Huawei.

Πηγή

Techblog.gr

Νεραντζούλα Θεοδωροπούλου