Redmi AirPods: Έρχονται τον Απρίλιο με 40mAh μπαταρία, Bluetooth 5.0, και κόστος 15 ευρώ

Techblog.gr

Η Xiaomi κυκλοφορούσε mid-range smartphone ως μέρος της σειράς Redmi. Όμως, πρόσφατα ο κινεζικός κολοσσός ανακοίνωσε ότι η Redmi έγινε ξεχωριστή θυγατρική εταιρεία της Xiaomi, η οποία θα αποκτήσει και δικό της flagship. Ωστόσο, η συγκεκριμένη εταιρεία έχει κάτι ιδιαίτερα, κυκλοφόρησε μέχρι και πλυντήριο ρούχων από την Redmi, κάτι που δεν ταιριάζει και τόσο στο αρχικό της προφίλ.

Όπως και να έχει, η εταιρεία κυκλοφορεί στις 9 Απριλίου τα πρώτα της ασύρματα Bluetooth headset που ακούνε όνομα Redmi AirDot TWS. Για όσους αναρωτιούνται τι ακριβώς σημαίνει το TWS, τότε η απάντηση είναι το “Truly Wireless Bluetooth” ή “Πραγματικά Ασύρματα Bluetooth”, και αποτελεί απλά το διαφημιστικό σλόγαν που συνοδεύει τα ακουστικά.

Τόσο το πλυντήριο, όσο και τα ακουστικά, ανακοινώθηκαν σήμερα κατά τη διάρκεια μιας διάσκεψης που έκανε η Redmi στην Κίνα. Αυτό που ξεχωρίζει και τα δύο προϊόντα από τα υπόλοιπα του είδους είναι ότι θα έχουν προσιτές τιμές. Κατά τη διάρκεια της διάσκεψης ο επικεφαλής της Redmi, Lu Weibing, ανέφερε ότι η εταιρεία θέλει να συνεχίσει να κυκλοφορεί value for money προϊόντα.

Τα Redmi AirDots έχουν ενσωματωμένο ένα Realtek 8763 chip, και υποστηρίζουν Bluetooth 5.0. Το headset μπορεί να πραγματοποιήσει κλήσεις και η ψηφιακή ποιότητα ήχου εξασφαλίζεται με τη λειτουργία DSP digital noise reduction. Επιπλέον, τα Redmi AirDots έχουν 40mAh μπαταρία, η οποία μας εξασφαλίζει 4 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής, ένα χρονικό διάστημα που μπορεί να αυξηθεί στις 12 ώρες, με τη χρήση της θήκης φόρτισης/powerbank τους που διαθέτει 300mAh μπαταρία.

Τα Redmi AirDots είναι κατασκευασμένα από σιλικόνη, το κάθε ακουστικό ζυγίζει μόλις 4,1 γραμμάρια, το κάθε ζευγάρι κοστίζει περίπου 15 ευρώ, και θα κυκλοφορήσουν στην Κίνα στις 7 Απριλίου. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το πότε κι εάν θα βγουν στην παγκόσμια αγορά.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος