Οδυσσέας Καμπόλης: Ως εδώ οι πρακτικές φαρ-ουέστ στο δήμο Αχαρνών. Δεκάδες καταγγελίες για κατευθυνόμενη δημοσκόπηση

Ως εδώ οι πρακτικές φαρ-ουέστ στο δήμο Αχαρνών

Δεκάδες καταγγελίες για κατευθυνόμενη δημοσκόπηση


Για ακόμη μια φορά οι συνήθεις ύποπτοι επιβεβαίωσαν το στίγμα της φιλοσοφίας τους και τις ανήθικες πρακτικές τους.


Δεκάδες καταγγελίες από συμπολίτες μας καταδεικνύουν πως κάποιοι συνεχίζουν να επιδίδονται σε παράνομες  και ανήθικες πρακτικές με την διεξαγωγή κατευθυνόμενων δημοσκοπήσεων. Συγκεκριμένα, δεκάδες κλήσεις έγιναν σε πολίτες, κάποιοι εξ αυτών και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης μας, με τους τηλεφωνητές να παραπλανούν και να κατευθύνουν τους ερωτώμενους να απαντήσουν σε συγκεκριμένα ονόματα υποψηφίων δημάρχων.


Πρόκειται για ανάλογης ποιότητας δημοσκοπήσεις, σαν και αυτής που πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας, ως μεγάλης «αλήθειας» και που εμφάνιζε τον νυν δήμαρχο να προηγείται πανηγυρικά και να έπονται με ικανοποιητικά ποσοστά πρώην συνοδοιπόροι του. 

Να σημειώσουμε εδώ ότι την εν λόγω δημοσκόπηση, τη δημοσίευσε το ίδιο μέσο, του οποίου ο εκδότης το 2014 είχε συλληφθεί για παράβαση της εκλογικής νομοθεσίας και απόπειρα παραπλάνησης του εκλογικού σώματος.


Είναι τέτοιος ο πανικός τους και τόσο κυνική η φιλοσοφία τους που εκτίθενται με τις μάσκες να πέφτουν. Έχουν πτωχεύσει το δήμο τόσο οικονομικά όσο και σε απόθεμα σοβαρότητας, αξιοπιστίας και διαφάνειας. Αυτοί που μπροστά σε ζητήματα ασφάλειας και χρηστής διοίκησης προτιμούν να προτάσσουν το ίδιο ευκαιριακό όφελος, θα καταποντιστούν στην μόνη ουσιαστική σφυγμομέτρηση, τις εκλογές.


Οι πολίτες των Αχαρνών πλέον σας γνωρίζουν, σας απορρίπτουν καθημερινά και σας αποδοκιμάζουν.



ΑΧΑΡΝΑΙΚΑ ΝΕΑ

Αφήστε μια απάντηση