Xiaomi Mi Max και Mi Max Prime, δεν θα πάρουν άλλα updates

Η Xiaomi, ανακοίνωσε πως θα σταματήσει την υποστήριξη του λογισμικού στις συσκευές Mi Max και Mi Max Prime. Οι δύο συσκευές, έρχονται να προστεθούν σε μία λίστα μαζί με τα Mi 5 και Redmi Note 3, όπου βρίσκονται μοντέλα κινητών που δεν θα λάβουν άλλες αναβαθμίσεις λογισμικού.

Όπως έγινε γνωστό, η Xiaomi πρόκειται να σταματήσει την παραγωγή της MIUI ROM, προκειμένου να προχωρήσει σε τεχνολογία νέας γενιάς. Η τελευταία αναβάθμιση για το Mi Max και το Mi Max Prime ήταν η MIUI 9.2.28, ενώ τον Απρίλιο θα κυκλοφορήσει η τελευταία γενική αναβάθμιση MIUI 10.3 για τις δύο συσκευές.

Η Xiaomi, εξήγησε στο Forum της πως: “Λόγω πολλών παραγόντων όπως η ημερομηνία κυκλοφορίας των συσκευών, η σταθερότητα της συσκευή και η αίσθηση που δίνει το λογισμικό, κυκλοφορεί την 1η Μαρτίου η τελευταία έκδοση MUI, η οποία είναι και η τελευταία development έκδοση για τα Xiaomi Max και Xiaomi Max Prime. Αυτές οι δύο συσκευές, δεν θα δεχθούν άλλες αναβαθμίσεις λογισμικού. Ωστόσο έχουμε ετοιμάσει μια σταθερή έκδοση η οποία θα γίνει διαθέσιμη, μέσω της αναβάθμισης MIUI 10.3, η οποία θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο. Ο χρήστης θα μπορεί είτε να κάνει άμεσα την ενημέρωση αυτή είτε να την προγραμματίσει αργότερα”.

Πηγή

The post Xiaomi Mi Max και Mi Max Prime, δεν θα πάρουν άλλα updates appeared first on Techblog.gr, η τεχνολογία μας ενώνει.

Νεραντζούλα Θεοδωροπούλου