Παπαδημούλης: Ο κ. Μπαρόζο είναι ο πιο αποτυχημένος Πρόεδρος στην ιστορία της Κομμισιόν (audio)

Παπαδημούλης: Ο κ. Μπαρόζο είναι ο πιο αποτυχημένος Πρόεδρος στην ιστορία της Κομμισιόν (audio)

Ο επικεφαλής των Ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού ΚοΙνοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, επεσήμανε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Αλφόνσο Βιτάλη, Ανδρέα Παπασταματίου και Στεφανία Χαρίτου: Ο κ. Μπαρόζο είναι ο πιο αποτυχημένος Πρόεδρος στην ιστορία της Κομμισιόν.

Επεσήμανε πως ο κ. Μπαρόζο «τόλμησε να πει χθες, πως το έλλειμμα του 2009 που βρήκε με Κυβέρνηση Ν.Δ τάχατες δεν το ήξερε» και σημείωσε πως είναι ο πιο αναξιόπιστος και αποτυχημένος που πέρασε από τις Βρυξέλλες.

Σε ό,τι αφορά το θέμα του κ. Όρμπαν και της επιστολής που αναμένεται να στείλει ο Πρόεδρος της, ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στο ΕΛΚ , ο κ. Παπαδημούλης σημείωσε ότι ο κ. Μητσοτάκης, μετά από σιωπή δύο εβδομάδων, δεν πρότεινε διαγραφή του κόμματος του κ. Όρμπαν από το ΕΛΚ, αλλά προσωρινή αναστολή της συμμετοχής του στο ΕΛΚ. Τόνισε δε ότι ο κ. Όρμπαν είναι η γέφυρα μεταξύ της ακροδεξιάς και της δεξιάς.

Αναφερόμενος στην εκδήλωση σήμερα το βράδυ της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωκοινοβουλίου, επεσήμανε ότι δεν είναι μια «ιδιωτική εκδήλωση» του ΣΥΡΙΖΑ , αλλά είναι μια εκδήλωση όλων των προοδευτικών δυνάμεων.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου

www.ert.gr

ertweb
image}

Αφήστε μια απάντηση