Huawei P30 lite: Τριπλή κάμερα αποκαλύπτουν πρόσφατες φωτογραφίες της συσκευής

Τα τελευταία χρόνια, σε κάθε καινούργια σειρά smartphone P, η Huawei κυκλοφορεί τρία διαφορετικά μοντέλα, ένα budget, ένα midrange, και ένα flagship. Όπως όλα δείχνουν, η εταιρεία θα ακολουθήσει την ίδια γραμμή και με το Huawei P30.

Το Huawei P30 lite βρίσκεται σε διαδικασία πιστοποίησης από την Κινέζικη ιστοσελίδα TEENA. Οπότε, ήταν αναμενόμενο να δουν το φως της δημοσιότητας οι πρώτες φωτογραφίες του smartphone. Να σημειώσουμε, ότι η κωδική ονομασία του smartphone είναι Marie Claire, και ο σχεδιασμός του δεν διαφέρει πολύ από τα μεγαλύτερα αδέρφια του.

Το κινητό έχει μια μεγάλη 6,15 ίντσες οθόνη με λεπτά bezel, παχύ chin, και ένα teardrop notch. Το σώμα του είναι γυάλινο, έχει αλουμινένιο πλαίσιο, και το μέγεθος της συσκευής είναι 15,29 x 72,7 x 7,4 χιλιοστά. Επίσης, η συσκευή δέχεται δύο κάρτες SIM, και έχει μπαταρία στα 3.240 mAh.

Στην πίσω όψη της συσκευής θα βρούμε τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και 3 κάμερες. Το σετ των καμερών το συνοδεύει ένα μονόχρωμο LED.

Σύμφωνα με προηγούμενες φήμες, η οθόνη θα έχει ανάλυση 1.080 x 2.312, οι πίσω κάμερες θα είναι στα 20+16+2MP, ο επεξεργαστής θα είναι ο Kirin 710, και θα διαθέτει τεχνολογία γρήγορης φόρτισης στα 18W. Ωστόσο, σύντομα η ιστοσελίδα TENAA θα επιβεβαιώσει ή διαψεύσει αυτές τις φήμες όταν ολοκληρώσει την πιστοποίηση.

Όλες οι συσκευές της σειράς Huawei P30 αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 26 Μαρτίου.

Πηγή

The post Huawei P30 lite: Τριπλή κάμερα αποκαλύπτουν πρόσφατες φωτογραφίες της συσκευής appeared first on Techblog.gr, η τεχνολογία μας ενώνει.

Χάρης Αναγνωστόπουλος