Η νέα Smart Tv της Samsung έρχεται με AntiVirus;

Φήμες θέλουν την Samsung, να έχει προχωρήσει σε συμφωνία με εταιρεία software, προκειμένου οι νέες τηλεοράσεις της, να κυκλοφορούν με προ-εγκατεστημένο AntiVirus.

Όπως όλα δείχνουν, η Samsung προχωρά στο κλείσιμο της συμφωνίας με την McAfee, η οποία στοχεύει την ενίσχυση της νέας σειράς τηλεοράσεων, με το antivirus της εταιρείας. Το antivirus θα κυκλοφορεί προ-εγκατεστημένο στις νέες τηλεοράσεις της Samsung.

Πιο χαρακτηριστικά, δήλωση της Samsung αναφέρει ότι ” Η McAfee επεκτείνει το συμβόλαιο της με την εταιρεία μας, όσον αφορά το McAfee Security. Πλέον όλες οι Samsung Smart TV που θα παραχθούν από το 2019, θα έχουν προ-εγκατεστημένο το πρόγραμμα”.

Η δήλωση συνεχίζει ως εξής: “Η Samsung, κυριαρχεί στην αγορά των Smart Tv. Ωστόσο είναι η πρώτη εταιρεία, που παρέχει προ-εγκατεστημένη ασφάλεια σε αυτού του είδους τις συσκευές. Στόχος μας είναι να χτίσουμε την καλύτερη δυνατή ασφάλεια στα προϊόντα μας, από την αρχή. Το McAfee Security για την τηλεόραση, scan-άρει τις εφαρμογές που υπάρχουν στην τηλεόραση, προκειμένου να εντοπίσει και να αφαιρέσει τις απειλές”.

Πηγή

The post Η νέα Smart Tv της Samsung έρχεται με AntiVirus; appeared first on Techblog.gr, η τεχνολογία μας ενώνει.

Νεραντζούλα Θεοδωροπούλου