Η ενημέρωση των διαπιστευμένων πολιτικών συντακτών από τον Δ. Τζανακόπουλο (live)

Η ενημέρωση των διαπιστευμένων πολιτικών συντακτών από τον Δ. Τζανακόπουλο (live)

«Κατά τη διάρκεια της πρώτης συζήτησης και ψήφισης στην Ολομέλεια της Βουλής για την αναθεώρηση του Συντάγματος αναδείχτηκαν διαφορές που αφορούν τους αξιακούς πυρήνες ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ και σκιαγραφούν μια καθαρή κοινωνική και πολιτική αντίθεση που περιγράφεται από το δίπολο λαός – ελίτ. Αυτές οι πρακτικές του παλιού πολιτικού συστήματος είναι αρκετές για να εξηγήσουν τη δυσθυμία τους στην αρχή της Συνταγματικής Αναθεώρησης όταν μεθόδευαν την υπονόμευση της διαδικασίας με προφανή στόχο να μην αλλάξει το άρθρο 86 του Συντάγματος περί ευθύνης υπουργών», ανέφερε κατά την επίσημη ενημέρωση Τύπου, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

«Στρατηγικές μας επιλογές είναι η προστασία των δικαιωμάτων που προκύπτουν από τα άρθρα 24 & 16, για το περιβάλλον και την εκπαίδευση. Βούληση της ΝΔ είναι να μην προτείνει τον Πρ. Παυλόπουλο για την προεδρική εκλογή του 2020,», τόνισε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά την επίσημη ενημέρωση Τύπου.

«Νομίζω ότι χτες αποκαλύφθηκε αυτό το σχέδιο. Είναι δεδομένο ότι στόχος του κ. Μητσοτάκη είναι να διορίσει Πρόεδρο έναν ευνοούμενο ή τεχνοκράτη», πρόσθεσε.

Εκτός από την κα Γεννηματά αφωνία για τα πεπραγμένα του ΠΑΣΟΚ επιδεικνύει και ο κ. Μητσοτάκης που ακόμη δεν έχει εξηγήσει ποια ακριβώς διαφάνεια και εξυγίανση τολμά να επικαλείται για τα οικονομικά της ΝΔ όταν ένας επιχειρηματίας – μεγαλοεκδότης πληρώνει τα ενοίκια των γραφείων της.

www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση