Teaser video από την Oppo για το νέο F11 Pro

Την περασμένη εβδομάδα, είδαμε μία εικόνα που είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο για το Oppo F11 Pro με μια νέα κάμερα στο πίσω μέρος και καμία κάμερα στο μπροστινό μέρος, κάτι που υποδηλώνει την ύπαρξη μιας pop-up selfie κάμερας. Σήμερα η εταιρεία κυκλοφόρησε ένα επίσημο teaser video διάρκειας μόλις έξι δευτερολέπτων στο Twitter, επιβεβαιώνοντας τα σλόγκαν και τον σχεδιασμό του τηλεφώνου.

Η εικόνα, όπως σας την είχαμε δείξει και σε προηγούμενο άρθρο μας, ανέφερε “48 MP” και “Brilliant Portrait σε χαμηλό φωτισμό”. Το νέο smartphone αναμένεται να έχει μία selfie camera που θα αναδύεται από την κορυφή της συσκευής, αλλά σε αντίθεση με το Vivo NEX S, ο μηχανισμός ανύψωσης θα βρίσκεται στη μέση και θα ευθυγραμμιστεί με την οπίσθια τοποθέτηση των καμερών, όπως και το Vivo V15 Pro. Έχοντας κάμερα ανάλυσης 48 MP σημαίνει ότι το τηλέφωνο θα περιλαμβάνει κατά πάσα πιθανότητα τον αισθητήρα Samsung ISOCELL GM1 ή τον Sony IMX586.

Η Oppo παραμένει σιωπηλή ως προς την ημερομηνία κυκλοφορίας και το μόνο που έχει δηλώσει είναι ότι το F11 Pro “ξεκινά σύντομα”. Η σειρά F ενημερώνεται συνήθως δύο φορές το χρόνο, οπότε λογικά δεν θα έχει μείνει και πολύς καιρός μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του.

Πηγή

The post Teaser video από την Oppo για το νέο F11 Pro appeared first on Techblog.gr, η τεχνολογία μας ενώνει.

Δημήτρης Θεοδώρου