Η OnePlus θα παρουσιάσει το πρωτότυπο ενός smartphone με τεχνολογία 5G στην MWC 2019

Φέτος είναι η χρονιά των 5G συσκευών, και φυσικά η κατασκευάστρια των flagship killer OnePlus δεν γίνεται να μείνει έξω από τον χορό. Η OnePlus θα αποκαλύψει το πρωτότυπο της 5G συσκευή της, στο Mobile World Congress 2019.

Η OnePlus θα βρίσκεται στο Qualcomm booth κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, και θα δώσει στους παρευρισκόμενους την ευκαιρία να συνδεθούν και να επικοινωνήσουν με την κοινότητα χρησιμοποιώντας επόμενης γενιάς ασύρματη τεχνολογία, μέσω ενός πρωτότυπου OnePlus τηλεφώνου. Επίσης, η εταιρεία θα επιδείξει όλες τις δυνατότητες που έχει να προσφέρει η τεχνολογία 5G, στην κοινότητα του gaming.

Η πρωτότυπη αυτή συσκευή θα ανήκει στην ίδια οικογένεια του τωρινού flagship της εταιρείας, OnePlus 6T, και θα είναι ένα από τα πρώτα preview που θα δούμε σε κινητά 5G. Η OnePlus αναμένεται να έχει διαθέσιμη προς πώληση αυτή τη συσκευή μέχρι τα τέλη Μαΐου του 2019.

Όσοι βρεθούν στην Βαρκελώνη από 25 μέχρι 28 Φεβρουαρίου, και πάνε μια βόλτα στο booth της Qualcomm, θα αποκτήσουν και μια limited-edition “Qualcomm x OnePlus” κονκάρδα.

Ωστόσο, η OnePlus δεν είναι η μόνη εταιρεία που θα παρουσιάζει μία πρωτότυπη 5G συσκευή. Η Samsung μας έχει ήδη αποκαλύψει τη δική της 5G συσκευή, και η Huawei σκοπεύει να παρουσιάσει ένα πρωτότυπο στην MWC 2019.

Τέλος, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το πρωτότυπο OnePlus 5G θα έχει τον Qualcomm Snapdragon 855, και θα είναι πολύ πιο ακριβό από τα συνήθη μοντέλα της εταιρείας, αφού αναμένεται να κοστίζει 200 με 300 ευρώ παραπάνω. Επίσης, η συσκευή αυτή δε θα είναι το επόμενο OnePlus 7 αλλά ένα ξεχωριστό μοντέλο για τους προτεστάντες της τεχνολογίας 5G.

Πηγή

The post Η OnePlus θα παρουσιάσει το πρωτότυπο ενός smartphone με τεχνολογία 5G στην MWC 2019 appeared first on Techblog.gr, η τεχνολογία μας ενώνει.

Χάρης Αναγνωστόπουλος