Η νέα beta του iOS φέρνει νέα Animojis και ψεύτικο εικονίδιο 5G

Techblog.gr

ios12570

Η Apple κυκλοφόρησε χθες μία νέα beta έκδοση του iOS 12.2. Εάν και δεν γνωρίζουμε ακόμα πότε θα είναι διαθέσιμη η τελική έκδοση, η beta μας δείχνει τα νέα χαρακτηριστικά που περιμένουμε: νέα Animojis και ένα ψεύτικο εικονίδιο 5G για τούς πελάτες του δικτύου της AT&T στην Αμερική.

Συγκεκριμένα, οι χρήστες των iPhone X, XS και XS Max ή XR θα ανακαλύψουν πως η συλλογή των Animoji τους θα περιέχει και κάποια νέα ζώα. Όπως αναφέρεται στο 9to5Mac, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να καταγράφουν ένα μήνυμα-βίντεο και να αντικαθιστούν το κεφάλι τους με μία καμηλοπάρδαλη, κουκουβάγια ή άλλα ζώα. Ακόμα, η λειτουργία καταγραφής με Animoji θα είναι διαθέσιμη και κατά τη διάρκεια κλήσης FaceTime.

iosAnimojis570

Το πιο ενδιαφέρον μέρος της ενημέρωσης αυτής, όμως, είναι η μετονομασία του σήματος 4G σε 5G για τους πελάτες της AT&T. Η ιστοσελίδα MacRumors παρατήρησε πως κάποιοι χρήστες τις AT&T, που ενημέρωσαν τις συσκευές τους στην beta έκδοση 12.2, έχουν πλέον το εικονίδιο ‘5G E’ στη πάνω δεξιά μεριά της οθόνης τους. Παρά την αλλαγή στο εικονίδιο, οι χρήστες δεν πρέπει να πιστεύουν ότι η συσκευή τους αγγίζει ταχύτητες 5G, καθώς η αλλαγή αυτή δεν επηρεάζει τις επιδόσεις του δικτύου, αλλά μόνο την εμφάνιση του κινητού.

ios5G570

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί, ότι το ίδιο εικονίδιο εμφανίστηκε και σε συσκευές Android που ενημερώθηκαν πρόσφατα και χρησιμοποιούν το δίκτυο της AT&T.

Πηγή

Techblog.gr

Γιάννης Μπίμπος