Ανδ. Νικολακόπουλος στο ΕΡΤNews: Δεν πρόκειται να ανεχθούμε να δημιουργηθεί μια νέα γενιά τρομοκρατών – Καμία ανοχή

NEWS ROOM _2024-11-04_09.59.48.1_frame_59750

Στο ΕΡΤNews και την εκπομπή “Συνδέσεις” μίλησε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτης, Ανδρέας Νικολακόπουλος, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων την έκρηξη σε διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους.

Η έρευνα της υπόθεσης αυτής είναι σε πλήρη εξέλιξη και διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα και κυρίως διερευνάται αν έχουμε να κάνουμε με μια προσπάθεια κάποιων νέων επίδοξων τρομοκρατών να συστήσουν μια νέα γενιά, μια νέα προσπάθεια τρομοκρατικών ενεργειών. Έχει δείξει η κοινωνία μας ότι δεν ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές και η Ελληνική Αστυνομία το έχει δηλώσει κατ επανάληψη. Και εμείς ως πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έχουμε ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να ανεχθούμε να δημιουργηθεί μια νέα γενιά τρομοκρατών. Έχουμε μηδενική ανοχή στην εγκληματικότητα, μηδενική ανοχή και στην τρομοκρατία” τόνισε ο κ. Νικολακόπουλος.

Ο ίδιος τόνισε ότι υπάρχει έρευνα όλων των ενδεχομένων. “Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών ερευνώνται και όλες οι συνδέσεις που μπορεί να υπάρχουν στην προκειμένη περίπτωση“.

Περισσότερα σε λίγο…

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ertnews.gr

Αφήστε μια απάντηση