Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Με αναπνευστικά προβλήματα τέσσερις πυροσβέστες – Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αττικόν

aspropyrgos_ergostasio

Στο νοσοκομείο Αττικόν διακομίστηκε και τέταρτος πυροσβέστης ο οποίος αντιμετώπισε αναπνευστικά προβλήματα από τους καπνούς της φωτιάς που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι σε προαύλιο χώρο εργοστασίου λιπασμάτων επί της οδού Αγίου Ιωάννη Στεφάνη, στα Νεόκτιστα Ασπρόπυργος Αττικής. Καίγεται δεξαμενή με νιτρικό οξύ με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα στην περιοχή να είναι αποπνικτική.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική η δεξαμενή περιέχει 1,5 τόνο της συγκεκριμένης τοξικής ουσίας. Όπως αναφέρουν από την Πυροσβεστική η φωτιά είναι επικίνδυνη για αυτό και απομακρύνθηκαν οι εργαζόμενοι τόσο από το συγκεκριμένο εργοστάσιο αλλά και από άλλα κοντινά εργοστάσια.

Ρεπορτάζ: Ειρήνη Κυρίτση, Γιώργος Γεραφέντης, Κώστας Παπαδόπουλος

Σχετική είδηση:

Ασπρόπυργος: Ήχησε 112 για τον καπνό λόγω πυρκαγιάς σε προαύλιο εργοστασίου λιπασμάτων – Καίγεται δεξαμενή με νιτρικό οξύ (video)

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ertnews.gr
image}

Αφήστε μια απάντηση