Βγήκαν ραντεβού, την κέρασε και μετά της ζήτησε 400 ευρώ για το ρεύμα του. Πώς αντέδρασε

Mία γυναίκα που πίστευε πως βρήκε το ιδανικό ταίρι στο Tinder έπεσε από τα σύννεφα όταν ο άντρας απαίτησε να του δώσει 400 ευρώ για να πληρώσει τον λογαριασμό του ρεύματος. Η δικαιολογία του; Ότι την είχε κεράσει ένα δείπνο σε εστιατόριο και του… χρώσταγε.

Όπως γράφει η NY Post, η Kendra Roxberry είπε πως βρήκε έναν εξαιρετικά γοητευτικό άντρα, τον Josh, με τον οποίο ο αλγόριθμος της πλατφόρμας την «ταίριαξε».

Συνομιλούσαν για αρκετούς μήνες προτού της προτείνει να βγουν για ένα δείπνο. Αφού βεβαιώθηκε ότι τα χρήματα δεν ήταν θέμα, η Kendra διάλεξε ένα ακριβό εστιατόριο με θαλασσινά, και ο Josh φυσικά πλήρωσε για το βράδυ.

Μια εβδομάδα αργότερα όμως ο Josh έστειλε στη γυναίκα, ένα απίστευτο μήνυμα. Ήθελε να μάθει αν της βρίσκονταν περίπου 400 ευρώ για να του πληρώσει τον λογαριασμό του ηλεκτρικού.

«Σου πλήρωσα την αστακομακαρονάδα»

«Σκέφτηκα ότι δεν θα ήταν πρόβλημα, αφού σου πλήρωσα την αστακομακαρονάδα», έγραφε ο Josh. Η Roxberry, που δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που διάβαζε, απάντησε γρήγορα: «Λολ, αλήθεια; Δεν είμαι σίγουρη ότι αυτό θα δουλέψει. Καλή τύχη».

Απογοητευμένη, η πάλι εργένισσα μπλόκαρε τον Josh στο τηλέφωνό της, αλλά είπε ότι είναι ευγνώμων που «ξεφορτώθηκε τα σκουπίδια», αν και παραδέχτηκε ότι λυπήθηκε από την εμπειρία.

Πριν από την απαίτηση του Josh, είχε «υψηλές προσδοκίες» και πίστευε ότι τα πράγματα «προχωρούσαν πολύ καλά». «Αν ήταν πρόθυμος να με εκμεταλλεύεται έτσι τόσο νωρίς, τότε ποιος ξέρει πόσο τοξική θα μπορούσε να είναι μια σχέση μαζί του», εξήγησε.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Αφήστε μια απάντηση