Μαξίμου: Συνάντηση με τους Περιφερειάρχες θα έχει ο Πρωθυπουργός – Το απόγευμα με τον Μ. Βέμπερ

[366673] ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Τους Περιφερειάρχες πρόκειται να δεχθεί σε λίγη ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην οποία θα συμμετέχει και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρης Αυγενάκης.

Στο τραπέζι των συζητήσεων πρόκειται να τεθούν θέματα σχετικά με τα σχέδια ανάπτυξης για τις Περιφέρειες, δηλ. για τα σχέδια που παρουσίαζε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, όταν επισκεπτόταν κάθε περιφέρεια της χώρας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πρωθυπουργός πρόκειται να ανακοινώσει έναν μηχανισμό παρακολούθησης έργων. Θα πρόκειται για μια πλατφόρμα η οποία θα ανοίξει μέσα στον Φεβρουάριο και θα έχει στόχο το κράτος να έχει την πλήρη εικόνα των έργων στις περιφέρειες της χώρας όσον αφορά την πορεία υλοποίησης.
Πρέπει να υπάρχει κοινός βηματισμός, αναμένεται να είναι το μήνυμα που θα εκπέμψει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους 13 περιφερειάρχες κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους.

Στις 18:15, ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και επικεφαλής της κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΕΛΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Μάνφρεντ Βέμπερ, στο Μέγαρο Μαξίμου.

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ertnews.gr
image}

Αφήστε μια απάντηση