Ημερίδα Μητρικού Θηλασμού: Μύθοι και Αλήθειες γύρω από τον θηλασμό

pexels-monica-turlui-15855198

Με αφορμή την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου – Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού – το Project Parenting διοργανώνει τη δωρεάν ημερίδα «Μύθοι & Αλήθειες γύρω από το θηλασμό». Η ημερίδα προσφέρει τη δυνατότητα στις μητέρες να ανακαλύψουν την αλήθεια γύρω από τους μύθους που περιβάλλουν τον θηλασμό, να αποθηλάσουν όταν το επιθυμούν, και να βρουν υποστήριξη και κοινότητα. Η Ημερίδα Μητρικού Θηλασμού θα λάβει χώρα το Σάββατο, 6 Νοεμβρίου, από τις 20:00 έως τις 23:40, διαδικτυακά.

Τα 4 «Δώρα» της Ημερίδας

  • Μόνο έγκυρες πληροφορίες: Εξειδικευμένοι ομιλητές θα ανατρέψουν τα στερεότυπα γύρω από τον θηλασμό και θα βοηθήσουν τις μητέρες να αναγνωρίσουν ποιες πληροφορίες είναι αξιόπιστες.
  • Σιγουριά για τις καθημερινές αποφάσεις: Η ημερίδα θα διδάξει πρακτικές και tips βοηθώντας τους γονείς να αποκτήσουν σιγουριά με τις επιλογές τους.
  • ΣΤΟΠ σε λανθασμένες συμβουλές: Μέσα από την απόκτηση γνώσης, οι μητέρες θα ανακτήσουν τη δύναμη να απορρίψουν λανθασμένες συμβουλές και να θέσουν όρια.
  • Κοινότητα: Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν άλλες μητέρες με παρόμοιες εμπειρίες στον θηλασμό, καθώς και επαγγελματίες που θα τις υποστηρίξουν.

Οι Ομιλήτριες

Μαρία Καλαμπόγια – Πολυχρόνη: Παιδίατρος
Αφροδίτη Κονδύλη: AATH Εκπαιδεύτρια Γονέων, PCI Certified Parent Coach®, Σύμβουλος Θηλασμού IBCLC
Φωτεινή Μελετάκη: Βοηθός Μητρότητας, Εισηγήτρια Περιγεννητικής Γιόγκα, Εκπαιδεύτρια Γονέων, Πιστοποιημένη Attached at the Heart
Σοφία Δούμα: Μαία, Σύμβουλος Θηλασμού IBCLC

Η ημερίδα θα γίνει μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας και θα είναι ανοιχτή και εντελώς δωρεάν για όλους. Αν και δωρεάν η ημερίδα απαιτεί προεγγραφή, σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Διαβάστε επίσης:

www.ertnews.gr

Δάφνη Σκαλιώνη

Αφήστε μια απάντηση