HIG: Σε συμφωνία με τις τράπεζες για το ξενοδοχείο της… χούντας στην Αγία Μαρίνα

Σε συμφωνία με τις τράπεζες που έχουν στην ιδιοκτησία τους το μεγάλο ημιτελές ξενοδοχείο, το οποίο χτίστηκε επί επταετίας, στην Αλθέα της Αγίας Μαρίνας, ήρθε το αμερικάνικο επενδυτικό κεφάλαιο HIG.

Το fund σχεδιάζει την δημιουργία πεντάστερου ξενοδοχείου το οποίο θα διαθέτει πρόσβαση στη θάλασσα μέσα από υπάρχουσα υπόγεια σήραγγα, που ενώνει την κυρίως έκταση με την παραλία, περνώντας κάτω από τον παραλιακό αυτοκινητόδρομο.

Το τίμημα εκτιμάται σε πάνω από 20 εκατ. ευρώ

Η διαχείρισή του, σύμφωνα με το newsletter Real Estate Daily Secret, θα περάσει στην Hospitality ELLA Resorts AE. Πρόκειται για την ιδιωτική εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων του ομίλου, το οποίο ελέγχει ήδη – άμεσα ή έμμεσα – περισσότερα από 10 ξενοδοχεία και διαπραγματεύεται την αγορά ενός δεύτερου συγκροτήματος στην Κρήτη.

Χτίστηκε στις αρχές δεκαετίας του ’70, αλλά δεν λειτούργησε ποτέ

Το ξενοδοχείο, που χτίστηκε στις αρχές δεκαετίας του 70, αλλά δεν λειτούργησε ποτέ, αφού απέκτησε όλες τις στατικές μελέτες, αλλά και τις πιστοποιήσεις, που χρειάζονται για να μεταβιβαστεί, θα αποτελέσει το πρώτο ξενοδοχείο της HIG στην ανατολική ακτή της Αττικής.

Οι εργασίες ολοκλήρωσής του, αλλά και εκ νέου διαμόρφωσης των χωρών του (κάποια δωμάτια θα ενοποιηθούν για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των σημερινών πελατών), αναμένεται να ολοκληρωθούν σε ορίζοντα 18 – 24 μηνών και να ξεπεράσουν σε κόστος τα 50 εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή: Ot.gr

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Ποιος μεγαλώνει την κόρη του στα 80 του χρόνια

Αφήστε μια απάντηση