Στ. Κασσελάκης: Όσοι υπονομεύουν το κόμμα δεν θα έχουν θέση στα ψηφοδέλτια

KASSELAKIS-768x428-1-1

Αυστηρό μήνυμα προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ απευθύνει ο Στέφανος Κασσελάκης, με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, λίγη ώρα πριν από τις ανακοινώσεις για τους Τομεάρχες, επισημαίνοντας πως όποιος υπονομεύει την ενότητα της Κ.Ο. και το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δεν θα έχει θέση σε μελλοντικά ψηφοδέλτια του κόμματος.

Η ανάρτησή του

Το απόγευμα θα ανακοινωθούν οι Τομεάρχες που θα υπεραμύνονται της αλήθειας στη Βουλή. Έχω καταβάλει κάθε προσπάθεια η σύνθεση να είναι όσο το δυνατόν ενωτική και διευρυμένη. Για να είμαι απολύτως ξεκάθαρος απέναντι στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ που με εμπιστεύεται και με ενθαρρύνει:

Όποιος υπονομεύσει την ενότητα της Κ.Ο. και το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δεν θα έχει θέση σε μελλοντικά ψηφοδέλτια του κόμματος.

Και οποία ή οποίος από εσάς ενδιαφέρεται να κατέβει ως υποψήφιος στις επικείμενες Ευρωεκλογές, πρέπει να γραφτεί μέλος του ΣΥΡΙΖΑ στο http://iSyriza.gr .

Εκεί χτίζεται ο νέος ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί γεννιούνται τα στελέχη της επόμενης γενιάς.

Την ίδια ώρα είναι  σε εξέλιξη η συνεδρίαση του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, όπου αναμένεται σε λίγες ώρες να ανακοινωθούν τα ονόματα των τομεαρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα ονόματα που ακούγονται είναι: του Νίκου Παππά για Τομεάρχης Οικονομικών, της Ρένας Δούρου τομεάρχης Εξωτερικών, του Ευάγγελου Αποστολάκη για Τομεάρχη Άμυνας, του κ. Σαρακιώτη για Δικαιοσύνης και Υγείας της Αθηνάς Λινού.

Στο μεταξύ βέβαια, οι αντιπαραθέσεις σε ότι αφορά το εσωκομματικό πεδίο συνεχίζονται και αυτή τη φορά μέσω της συχνότητας της ΕΡΤ. Ο Χρήστος Σπίρτζης, πρώην υπουργός, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΡΤ, επανήλθε στη δήλωσή του για κοινή κάθοδο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ με ένα ψηφοδέλτιο. Στη συνέχεια ο κ. Σκουρλέτης μιλώντας στην ΕΡΤ κατηγόρησε τον κ. Σπίρτζη ότι άφησε λευκή κόλλα, ως υπεύθυνος μάλιστα αυτοδιοικητικά.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Φασουλάς

www.ertnews.gr

Συντακτική Ομάδα ertnews.gr

Αφήστε μια απάντηση