«Κανονική Δουλειά»: Stand Up Comedy με τον Στέλιο Ανατολίτη στο θέατρο Αυλαία

Κανονική Δουλειά

Ο Στέλιος Ανατολίτης επιστρέφει με την τρίτη του σόλο παράσταση με τίτλο «Κανονική Δουλειά», στο θέατρο Αυλαία την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023 στις 21.15.

Έχεις δουλέψει σερβιτόρος; Έχεις μοιράσει φυλλάδια; Έχεις κάνει λογιστής ή προγραμματιστής;

Σε κάθε δουλειά υπάρχει μια στιγμή που αναρωτιέσαι «Γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου;»

Μετά την επιτυχία του «Χάπι» ο Στέλιος έγραψε την Κανονική Δουλειά και σάρωσε την Ελλάδα με πάνω από 60 sold out παραστάσεις.Τώρα η παράσταση επιστρέφει ανανεωμένη, με νέα κείμενα και περισσότερα αστεία. Μια ανασκόπηση της τελευταίας εργασιακής δεκαετίας που τα είχε όλα, από αποτυχίες μέχρι στασιμότητα κι από χαρά μέχρι λύπη στη διάρκεια μισής παράστασης.

Σε μια χώρα που το να είσαι καλλιτέχνης ισοδυναμεί με καθημερινό φάσκελο στον καθρέφτη, βασκανίες και μαγγανείες για το επόμενο μεροκάματο, αστάθεια μεγαλύτερη κι από περουκίνι αλλά και μπόλικο σουρεαλισμό, η κωμωδία είναι ίσως η μοναδική φόρμουλα που τον κρατά ζωντανό.

Σε 90 λεπτά με κάθε είδος αστείου, από απλά one liners μέχρι μουσικά αστεία, η «Κανονική Δουλειά» μιλάει για όλα αυτά που περιλαμβάνει μια δουλειά που δεν είναι κανονική και για να γίνει σωστά, πρέπει να την μοιραστείς με το κοινό.

Πληροφορίες Παράστασης

Πού: Θέατρο Αυλαία – Πειραιάς ( Κουντουριώτου 182 )

Πότε: Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023 στις 21.15

Τιμή: 10€ και 12€

Διάρκεια : 90 λ.

Εισιτήρια διαθέσιμα στο Ταμείο του Θεάτρου, στο τηλέφωνο 210 4297771 και στο https://bit.ly/KanonikiDouleia_Tickets

www.ertnews.gr

Δάφνη Σκαλιώνη