Ν. Σοφιανός: «Η στάση των Αθηναίων απέναντι στο δεύτερο γύρο είναι το άκυρο και η αποχή»

ST 4 EKLOGES CLEAN _2023-10-08_17.31.21_frame_485638 (1)

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Νίκος Σοφιανός προχώρησε στις πρώτες δηλώσεις μετά τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών.

Αναλυτικά ο κ. Σοφιανός δήλωσε: «Μου έδωσαν τη δυνατότητα στο συνδυασμό που στήριξε το ΚΚΕ με τη μεγαλύτερη άνοδο σε ποσοστά σε σχέση με τους συνδυασμούς των άλλων κομμάτων, να είναι δυνατός στο νέο δημοτικό Συμβούλιο για να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα των πολλών κόντρα στα κέρδη των λίγων.

Διαβεβαιώνουμε τους συναγωνιστές που συναντηθήκαμε στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης ότι θα δώσουμε μαζί το επόμενο διάστημα τους μεγάλους αγώνες που έχουμε μπροστά μας. Στην Αθήνα κρίθηκε ο δεύτερος γύρος, η δεύτερη θέση σε λιγότερο από μιάμιση μονάδα. Δυστυχώς, δεν θα είμαστε εμείς απέναντι στη διοίκηση Μπακογιάννη.

Θα βρεθεί o υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, ο συνδυασμός του οποίου όλα αυτά τα χρόνια έδωσε την πλειοψηφία που δεν είχε ο κ. Μπακογιάννης στο Δημοτικό Συμβούλιο για να στηρίξει τις επιλογές που ακολούθησε με τα έργα τα οποία δουλεύουν για τα συμφέροντα των λίγων.

Αλλά η στάση των Αθηναίων απέναντι σε αυτό το δεύτερο γύρο είναι το άκυρο και η αποχή. Να μη γίνουν συνένοχοι σε έργα που έχουμε δει το προηγούμενο διάστημα και θα δούμε και το επόμενο».

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ertnews.gr
image}

Αφήστε μια απάντηση