Στ. Κασσελάκης: Από αύριο χτίζουμε τη νέα προοδευτική παράταξη – «Θα αναδείξουμε νέα πρόσωπα, νέα στελέχη»

kasselakis001

«Από αύριο χτίζουμε τη νέα προοδευτική παράταξη» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, σε δηλώσεις του μετά την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων των αυτοδιοικητικών εκλογών.

«Η σκέψη μας είναι στο Ισραήλ και στη μεταφορά των Ελλήνων από εκεί, ώστε να γίνει με ασφάλεια. Είμαστε σε διαρκή επαφή με το υπουργείο Εξωτερικών λαμβάνοντας πληροφορίες για το θέμα και τους ευχαριστούμε για την καλή συνεργασία» είπε στην αρχή ο κ. Κασσελακης.

«Αναφορικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές σήμερα, ήταν ένα πρώτο μήνυμα για την ανάγκη η χώρα μας να έχει μία νέα μεγάλη προοδευτική παράταξη η οποία μπορεί να κυβερνήσει τον τόπο» τόνισε ενώ συμπλήρωσε: «Το βλέπετε σε πολλές περιπτώσεις, το βλέπετε και στη Θεσσαλία όπου ο παντοδύναμος περιφερειάρχης υπέστη μεγάλες απώλειες και συγχαίρω τον Δημήτρη Κουρέτα για τον αγώνα του. Θα είμαστε στο πλευρό του την επόμενη εβδομάδα. Στην Θεσσαλονίκη οι προοδευτικές υποψηφιότητες υπερίσχυσαν. Στην Αττική, ο Γιώργος Ιωακειμίδης ο οποίος σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έδωσε ένα μεγάλο αγώνα και κατάφερε να λάβει την δεύτερη θέση και ηταν τιμή μου να τον στηρίξω. Ευχαριστώ τον Κώστα Ζαχαριάδη για τον εξαιρετικό αγώνα στην Αθήνα, και ανεξαρτήτως αποτελέσματος, είναι και οι δύο εξαιρετικοί».

Να στηρίξουμε τον αγώνα εναντίον του Κώστα Μπακογιάννη

«Και ο Δούκας και ο Ζαχαριάδης και όλοι προοδευτικοί Αθηναίοι. Πρέπει να στηρίξουμε τον αγώνα εναντίον του Κώστα Μπακογιάννη» υπογράμμισε ο κ. Κασσελάκης.

«Υπάρχουν ευκαιρίες για να στήσουμε την μεγάλη προοδευτική παράταξη. Για να γίνει αυτό πραγματικότητα πρέπει να κάνουμε αυτό το οποίο είπε ο πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας. Είχε πει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται ανανέωση χθες. Η ανανέωση του χθες αρχίζει αύριο. Αύριο χτίζουμε την μεγάλη προοδευτική παράταξη και θα αναδείξουμε νέα πρόσωπα, νέα στελέχη, με αξίες και θα είναι αυτοί που θα θέλουν να προσφέρουν στον τόπο. Το κόμμα μας είναι ανοιχτό σε όλους τους πολίτες που θέλουν να προσφέρουν. Μία αυτοδιοίκηση δεν πρέπει να είναι ζήτημα του τελευταίου μήνα, αλλά ένα ζήτημα διαρκές και όντως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε μεγάλη παρουσία στον κοινωνικό ιστό της χώρας».

Όσον αφορά στο ομοφοβικό σχόλιο του Αχιλλέα Μπέου προς το πρόσωπό του, κάλεσε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της.

Πηγή: ΕΡΤ

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ertnews.gr

Αφήστε μια απάντηση