Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 – Κ. Αρβανίτης: Περίμενα κάτι περισσότερο από τον κ. Ιωακειμίδη – Είναι καλός αυτοδιοικητικός

[364130] ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 / ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΙΚΟΥ ΧΑΡΔΑΛΙΑ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Ο Κ. Αρβανίτης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε στην ΕΡΤ για τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών 2023 και συγκεκριμένα για τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Θεωρώ τον ΣΥΡΙΖΑ έχει πάθει μία καταστροφή εκλογική, σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις και μία πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα που θέλει πολιτική σκέψη το έγινε με την εκλογή του κυρίου Κασσελάκη. Οπότε αντικειμενικά ο φορέας είναι σε μία, σε μία αναταραχή και νομίζω ότι σε γενικές γραμμές εγώ τουλάχιστον δεν περίμενα κάτι εντυπωσιακό, ότι περίμενα κάτι περισσότερο από τον κύριο Ιωακειμίδη. Θα δούμε όμως πώς τα πάει, διότι είναι καλός αυτοδιοικητικός, καλός δήμαρχος και νομίζω ότι αν συνεχιστεί έτσι, λίγο τον αδικεί και επί προσωπικού».

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ertnews.gr
image}

Αφήστε μια απάντηση