Η Humanity First Greece στο πλευρό των πληγέντων από τις πλημμύρες

Humanity First Greece

Η Humanity First Greece παρέδωσε στους πληγέντες από τις τραγικές πλημμύρες στη Θεσσαλία βοήθεια που περιλαμβάνει διάφορα είδη πρώτης ανάγκης, μεταξύ των οποίων ζωοτροφές για τους αγρότες.

Η Humanity First Deutschland έδωσε προς αυτόν τον σκοπό οικονομική υποστήριξη ύψους σχεδόν 11.000 ευρώ.

Σε δήλωσή του, ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Βασίλης Κόκκαλης είπε: «Ευχαριστούμε την “Humanity First”, η οποία προθυμοποιήθηκε να στηρίξει εμπράκτως τους πλημμυροπαθείς της Λάρισας αλλά και κτηνοτρόφους της ευρύτερης περιοχής. Η αλληλεγγύη είναι αυτή που μπορεί να κρατήσει την κοινωνία μας όρθια σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές και η αλληλεγγύη πρέπει να δείχνεται στην πράξη και όχι στα λόγια. Ως βουλευτής του νομού Λάρισας είχα την υποχρέωση να συνδράμω κι εγώ στην ανακούφιση των συμπολιτών μας οι οποίοι επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες».

Εκ μέρους της Humanity First Greece, ο Ιμάμης Atta-Ul Naseer, Εθνικός Πρόεδρος της Μουσουλμανικής Κοινότητας Αχμαντίγια Ελλάδος δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Κόκκαλη που μας προσκάλεσε και μας καλωσόρισε στη Λάρισα. Η Humanity First είναι μία Μη Κυβερνητική Οργάνωση που δραστηριοποιείται σε 64 χώρες στον κόσμο και τώρα έχει ξεκινήσει το ανθρωπιστικό της έργο στην Ελλάδα. Ο βασικός σκοπός μας είναι να βοηθάμε την ανθρωπότητα οπουδήποτε υπάρχει ανάγκη… Ο κύριος στόχος αυτής της προσπάθειας είναι να έρθουμε κοντά ο ένας τον άλλο. Ένας από τους στόχους της κοινότητας είναι να υπηρετήσει το ανθρώπινο είδος, χωρίς καμία διάκριση θρησκείας, φυλής κ.α.».

Τα είδη βοήθειας μεταφέρθηκαν στη Λάρισα στις 23 Σεπτεμβρίου 2023 και παραδόθηκαν στους εκπροσώπους του Δήμου καθώς και στον Πρόεδρο του συλλόγου αγροτών.

Στην αντιπροσωπεία της Humanity First Greece συμμετείχαν επίσης ο κ. Samsideen Iddrisu, πρόεδρος της Humanity First Greece, ο κ. Abdul Qadoos, αντιπρόεδρος της Ahmadiyya Muslim Community Greece και ο κ. Idrees Ahmad Kahlon, διευθυντής της Ahmadiyya Muslim Community Greece.

Η Humanity First Greece ευχαριστεί επίσης όλους τους εθελοντές, τους δωρητές και τους υποστηρικτές που κατέβαλαν κάθε προσπάθεια για να βοηθήσουν στην ολοκλήρωση αυτού του έργου.

www.ertnews.gr

Δάφνη Σκαλιώνη

Αφήστε μια απάντηση