Ολοκληρώθηκε η εκκένωση της στρατιωτικής βάσης στο Στεφανοβίκειο – Αντιπαράθεση για τα ελικόπτερα

169427111714633280233

Ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το ΓΕΣ, η εκκένωση της στρατιωτικής βάσης στο Στεφανοβίκειο. Νωρίτερα είχε εκδοθεί ανακοίνωση από ότι όλα τα ελικόπτερα στο Στεφανοβίκειο είναι ασφαλή ως απάντηση σε δημοσιεύματα που ήθελαν τα Απάτσι καθηλωμένα.

Ήταν γνωστό από νωρίς ότι θα χρειαστεί να πετάξουν και να μετά-σταθμεύσουν προσωρινά μέχρι να περάσει ο κίνδυνος, στην 111 Πτέρυγα Μάχης στη Νέα Αγχίαλο. 

Το ζήτημα των ελικοπτέρων είχε προκαλέσει και αντιπαράθεση μεταξύ του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου με τον Παύλο Μαρινάκη να κάνει λόγο για fake news που διαψεύστηκαν πανηγυρικά και τον Στέργιο Καλπάκη να σημειώνει ότι ο κ Μαρινάκης κατηγορεί την Κουμουνδούρου επειδή έθεσε ερωτήματα αναφορικά με την προκλητική αδράνεια και ανεπάρκειά της κυβέρνησης, ενώ γνώριζε τις καιρικές συνθήκες και τις εισηγήσεις εκκένωσης.

«Η κυβέρνηση έχει αποτύχει να προσαρμόσει το κράτος στις νέες συνθήκες της κλιματικής αλλαγής» σχολιάζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης που επισκέφθηκε πληγείσες περιοχές.

www.ertnews.gr

Συντακτική Ομάδα ertnews.gr
image}

Αφήστε μια απάντηση