To Eργατικό Κέντρο Ελευσίνας αποχαιρετά το Μιχάλη Κατσουρή

Την Παρασκευή 11/8 στις 5μμ στον Ιερό Ναό Αγ. Κωνσταντίνου στην Ελευσίνα, η πόλη θα αποχαιρετίσει τον αδικοχαμένο συμπολίτη της Μιχάλη Κατσουρή που δολοφονήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στο θέμα αναφέρθηκε και το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας και Δυτικής Αττικής, με ανακοίνωσή του.

Όπως αναφέρει: «Όσες προσπάθειες και να κάνουν Κυβέρνηση και Μ.Μ.Ε. να βαφτίσουν ατυχές γεγονός, απρόβλεπτο, θέμα παιδείας κλπ. το τραγικό γεγονός της απώλειας μίας νεαρής ψυχής 27 χρόνων, η περιγραφή είναι μία και μοναδική.

“Εισβολή στην χώρα τάγματος Νεοναζί με μόνο σκοπό δολοφονίες, εν ψυχρώ”. Τίποτα λιγότερο – τίποτα περισσότερο.

Εξακολουθούν απροκάλυπτα να βαφτίζουν το κρέας ψάρι και να αερολογούν γιατί είναι γυμνοί μπροστά στην πλήρη ανεπάρκεια και ανικανότητά τους. Κι αν δεν ήταν ελεεινοί και ανύπαρκτοι, θα είχαν στοιχειωδώς υποβάλλει παραιτήσεις. Η διατήρηση όμως ενός τίτλου είναι το μέγιστο γι’ αυτούς και αυτό είναι που τους κάνει τρισάθλιους.

Μπορείς κε Μητσοτάκη να συνεχίσεις να παριστάνεις τον Πρωθυπουργό της χώρας και οι Υπουργοί σου να παριστάνουν τον Υπουργό. Σε ένδειξη όμως της ελάχιστης αξιοπρέπειας και του ελάχιστου σεβασμού απέναντι στους γονείς του νεαρού, πάψε οριστικά να μιλάς για Επιτελικό Κράτος. Ονόμασέ το όπως του αρμόζει: ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

Αν είστε ικανοί να κάνετε έστω κάτι γι’ αυτό, κάντε το. Αλλιώς … ΣΩΠΑΣΤΕ!!! Είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να κάνετε!!!

Στους γονείς του αδικοχαμένου νεαρού συμπολίτη μας το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι «κουράγιο».

“Καλό ταξίδι στο φως Μιχάλη!!!”»

www.ertnews.gr

Νάσος Μπράτσος

Αφήστε μια απάντηση