Ν. Φιλαδέλφεια: Επεισόδια από οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Επτά τραυματίες εκ των οποίων ο ένας σοβαρά και δεκάδες προσαγωγές (Video)

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια από οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που παρά την απαγόρευση μετακίνησης για τον αγώνα με την ΑΕΚ, βρέθηκαν στη χώρα μας.

Περίπου 200 οπαδοί της Ντιναμό ξεκίνησαν με αυτοκίνητα από την πρωτεύουσα της Κροατίας και βρέθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου έγιναν σοβαρά επεισόδια με αποτέλεσμα να τραυματιστούν επτά άτομα, με ένα εκ των οποίων – σύμφωνα με πληροφορίες – σε σοβαρή κατάσταση. Πρόκειται για τέσσερις Έλληνες και τρεις Κροάτες. Ο τραυματίας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες και οι υπόλοιποι τραυματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες προσήχθησαν 83 άτομα. Μεγάλες είναι οι ζημιές που προκλήθηκαν έξω απο το γήπεδο.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ, Αντώνη Δοβώνη, ενόψει του επικείμενου αγώνα κάποιοι θερμόαιμοι οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ θέλησαν να επισκεφτούν το γήπεδο της Ένωσης. Εκεί αντίκρυσαν φίλους της ΑΕΚ και άρχισαν να τους επιτίθενται με καδρόνια, αλλά και πέτρες. Όπως είπε ο δημοσιογράφος, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, υπάρχουν έξι τραυματίες εκ των οποίων ο ένας είναι σοβαρά.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και αυτή την ώρα τα επεισόδια έχουν σταματήσει.

Πηγές: ΕΡΤNEWS, ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ertnews.gr

Συντακτική Ομάδα ertnews.gr

Αφήστε μια απάντηση