ΣΥΡΙΖΑ: Καμπάνια για τις εσωκομματικές εκλογές – Στήριξη στον Δ. Κουρέτα για την Περιφέρεια Θεσσαλίας

)

Με το σύνθημα «10 Σεπτεμβρίου Συμμετέχω» – «Το αύριο ξεκινά από εμάς» ο ΣΥΡΙΖΑ αρχίζει καμπάνια ενημέρωσης και ενεργοποίησης των πολιτών ενόψει της διαδικασίας ανάδειξης προέδρου.

Κάνοντας την αποτίμηση από την περιοδεία στη Β. Ελλάδα, η υποφήφια για τη διαδοχή Έφη Αχτσιόγλου σημείωσε με ανάρτησή της στο Facebook: «Αξιοποιώντας τη σπουδαία παρακαταθήκη του Αλέξη Τσίπρα, είμαι βέβαιη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα συνομιλήσει ξανά με την ιστορία. Θα αναλάβει τη διακυβέρνηση όχι για να διαχειριστεί, αλλά για να δημιουργήσει μια Ελλάδα που θα ανταποκρίνεται και θα ξεπερνά τις προσδοκίες της κοινωνικής πλειοψηφίας».

 Για ενορχηστρωτή της τοξικότητας κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ο Νίκος Παππάς, σημειώνοντας ότι δεν πρέπει να αντιστρέφουμε την πραγματικότητα: «Δεν είναι δυνατόν να εκτοξεύονται αυτές οι κατηγορίες εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ από όσους γοητεύτηκαν από το ύφος και το ήθος της πολιτικής αντιπαράθεσης, επιπέδου Γεωργιάδη».
 
Tον τρόπο με τον οποίο θα ανακάμψει ο ΣΥΡΙΖΑ περιέγραψε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος που επισκέφθηκε το camping της νεολαίας στην Ηλεία. «Για να επιτευχθεί αυτή η ανάκαμψη, θα πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να αποκτήσει μια ξεκάθαρη ταυτότητα. Γιατί μπορεί να απευθύνεται σε όλους, να παράγει, ως Αριστερά, επιχειρήματα που να μπορούν να πείσουν όλους, αλλά για να είναι αξιόπιστος πρέπει να είναι ξεκάθαρο από ποια αφετηρία το κάνει», σημείωσε.
 
Στις 2 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το διαρκές συνέδριο, ενώ μέσα στη βδομάδα αναμένεται να λυθεί ο γρίφος για το δήμο της Αθήνας. Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ θα συναντηθεί με τον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού Νίκο Παππά προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από την υποψηφιότητα του.

Τέλος, για την Περιφέρεια Θεσσαλίας ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ότι στηρίζει την υποψηφιότητα του Δημήτρη Κουρέτα.

Πηγή: ΕΡΤ / Ρεπορτάζ: Γιάννης Φασουλάς
 

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ertnews.gr

Αφήστε μια απάντηση