Μαφιόζικη εκτέλεση στην Χαλκιδική: Συμβόλαιο θανάτου πίσω από τη δολοφονία Βορειομακεδόνα επιχειρηματία

σερρες αστυνομία

Με 32αρι πιστόλι οι δύο ένοπλοι κουκουλοφόροι, εκτέλεσαν τον 39χρονο επιχειρηματία από τη Βόρεια Μακεδονία και τραυμάτισαν σοβαρά τον 45χρονο ομοεθνή του.

Οι πληρωμένοι δολοφόνοι, σύμφωνα με την αστυνομία, παρακολουθούσαν τα θύματα και έδρασαν με μαφιόζικο τρόπο.

Τα ξημερώματα, βρέθηκαν στον προαύλιο χώρο του συγκροτήματος κατοικιών και αθόρυβα έφτασαν στη βίλα που διέμεναν τα θύματα με άλλα τρία άτομα, δύο γυναίκες και ένα άνδρα. Οι ένοπλοι πυροβόλησαν 19 φορές  και τραυμάτισαν θανάσιμα τον επιχειρηματία και στη δεξιά ωμοπλάτη τον φίλο του.

Τα υπόλοιπα μέλη της παρέας, άκουσαν τους πυροβολισμούς, είδαν τα θύματα αιμόφυρτα και μέσω του ευρωπαϊκού αριθμού 112 ενημέρωσαν την αστυνομία. Στην παραθεριστική κατοικία, έφτασαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που μετέφεραν τα θύματα στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του επιχειρηματία και τον σοβαρό τραυματισμό του ομοεθνή του, ο οποίος στη συνέχεια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Πολυγύρου, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με ιστοσελίδες της γειτονικής χώρας, πριν από πέντε μήνες άγνωστοι είχαν δολοφονήσει στα Σκόπια  στενό συνεργάτη του επιχειρηματία  και δημοσιεύουν κοινή τους  φωτογραφία.

Η Ασφάλεια Πολυγύρου που έχει αναλάβει την έρευνα, έχει εντοπίσει οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας με  τους δράστες να φεύγουν πεζή από την βίλα και στη συνέχεια να χάνονται τα ίχνη τους.

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ertnews.gr
image}

Αφήστε μια απάντηση