Αυνανιζόταν με μπουκάλι νερό στο ασανσέρ: Πώς τον βρήκαν, τι έκαναν

Σάλος με την αποκάλυψη οτι υπάλληλος εταιρίας εμφιαλωμένου για ψύκτες αυνανιζόταν με κενές φιάλες νερού στον θάλαμο του ανελκυστήρα. Πώς αποκαλύφθηκε ο ασυγκράτητος υπάλληλος;

Μεγάλη έκπληξη ένιωσε ο τεχνικός που είχε κληθεί να αντικαταστήσει το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης σε θάλαμο ανελκυστήρα εμπορικού κέντρου στην πόλη Προύσα της Τουρκίας.

Κατά την διάρκεια ελέγχου αρχειακού υλικού εικόνας των προηγούμενων ημερών από τον χώρο, διαπίστωσε πως ο 27χρονος υπάλληλος εταιρίας εμφιαλωμένου νερού για ψύκτη μετά από την αντικατάσταση αυνανιζόταν με τα κενές φιάλες νερού μέσα στον θάλαμο του ανελκυστήρα.

Το γεγονός καταγγέλθηκε αμέσως στον διαχειριστή του εμπορικού κέντρου και εκείνος με την σειρά του το κατήγγειλε στην εταιρία εμφιάλωσης.

Η εταιρία εμφιάλωσης απέλυσε τον νεαρό και τον κατήγγειλε στην αστυνομία.

Το μυστικό διέρρευσε στον τύπο και οι πελάτες της εταιρίας εμφιάλωσης κατέφυγαν στην δικαιοσύνη απαιτώντας αποζημίωση για την «αμφιλεγόμενη ποιότητα» του εμφιαλωμένου νερού.

Η εταιρία δήλωσε οτι ο αυνανισμός γινόταν μόνο με άδειες φιάλες και όχι με γεμάτες.

«Τι γίνεται όμως με τις άδειες φιάλες, δεν ανακυκλώνονται και ξαναχρησιμοποιούνται;» ρωτούν οι εργαζόμενοι, που έχουν δεύτερες σκέψεις για το τι ακριβώς έπιναν τόσο καιρό.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Αφήστε μια απάντηση